Juuul

HEJ. OCH GOD JUL, HOE'S.

Idag var det ju juuuuuuul. AMAGAD.
Har tho inte gjort något speciellt. Öppnade paket, kollade på Kalle osv. Fick pengar, en jävla massa godis och ett boxningsset!♥ Med sandsäck, handskar (DUH), en sån där... Boll(??), osv. Fuck yeah. Mina armar kommer bli lika grova som ett betongblock.

Jag har också sett massa film och spelat tv-spel. Min mamma ringde också och var otrevlig i telefon, vilket hon är ganska ofta men whatever. Efter en kvarts skrikande, så vart det så att jag inte kommer åka hem imorn, till mamma som var tänkt, för att hon var en sån biiiaaatch. Jag blir kvar hos pappa tills på torsdag, men that's cool c:

Jag orkar inte lägga upp nån bild på hur jag såg ut idag, visar imorn! Eller.. Ja, idag, rättare sagt.

Godnatt!

Eh.

Heeeeey... Har nästan glömt bort min blogg. Hahah, förlåt.

Men jag har gjort massa annat som distraherat mig.

I fredags var jag med Casper t.ex. Vi såg massa film (Cube & Grave encounters 2) och vi dampade lite. Han försökte kittla mig:( Men jag packade in mig i kuddar osv. Då knäppte han upp min bh och försökte "facerapea" mig istället. HAHA, fail.
Sen då han for.. Vid halv 1? Så fick jag öppna några julklappar hos mamma för att jag är hos pappa över jul. Jag fick just dance 3 till wii, GTA 4 och LIMBO. Låg sen och spelade LIMBO medans jag pratade med Casper på skype, till klockan 3.

I lördags ("igår" enligt mig) så började jag med att jag spelade just dance tills jag blev hämtad av min låtsas mamma. När vi kom fram låg jag framför tvn typ hela dagen. No biggie.

Och idaaag... Idag har jag spelat Mario bro's med min syrra. Har skrikit utöver mig typ hela dagen för att vårat sammarbete inte riktigt funkade ibland. HAHAHAHHA. Senare inpå dagen så sprang jag mest runt och var rastlös. Kollade på då pappa bakade typ.
Och nyss såg jag film. Vi såg "Dirty jobs" och "The diary of a wimpy kid". Har sett den andra filmen ett par gånger men jag har inget emot det, den är ganska rolig.

Nu ska jag fortsätta att göra meningslösa saker på datan.

Hejdå! :D

Jag är en pretty princess! Haha.

Åh, hej..

Jaaa, jag vet jag har inte bloggat nånting. Men jag har legat och haft feber hela veckan så jag har inte haft ork att blogga. Och jag är ledsen för det. xD Förlåt.

Idag har varit en awesome dag! Imorse på skolan förberedde vi inför julshowen osv, så det var inga lektioner. Efter det spelade vi massa sällskapsspel och sen fick man fara hem och fixa sig inför julshowen. JAG VAR JÄTTEFIN IDAG. HIHIHI. JAG FICK FAKTISKT MASSA KOMPLIMANGER<3

Anyhow.. På julshowen chillade jag med Edward, Saga, Frida, Josefine (FUCK YEAH! HAR INTE TRÄFFAT HENNE PÅ LÄNGE) och Mattias. :D Alla var superfina! 
Vi var lite överallt.. Vi satt i cafeterian och apade oss, sprang runt i blåa, biblioteket och gympasalen där det var disco. Mot slutet fick mina fötter pms och ville att jag skulle ta av mig mina vackra skor också så jag gjorde det ;_; Satt lite fint bland massa folk och tog på mig stayups då för att jag inte ville springa barfota. HAHA.

Innan allt det där så var det ju själva showen. Inte för att låta.. Ego? Men jag tyckte det min filmgrupp gjort var bäst. Haha!

Det var lite saker som var lite creepy tho.. En kille jag träffat nyligen (nämner inga namn för att jag är inte sån) han var och stalkade mig och Saga:((( Typ vart vi än var.
Men han är snäll så det gör inte så mycket. 

Hm.. Tror inte jag har så mycket mer att berätta just nu? 

Såhär såg jag ut:

Hehe, ja, jag har färgat håret c:


Glitterrrrrr!

Jag behöver nog inte visa vad jag hade på mig för jag visade ju det i ett tidigare inlägg^^ 

Hejdå! :D

Men vafan.

Hej, jag är typ assjuk.
Har ont i huvudet, fryser och jag hostar som om jag har tuberkulos.

Blir att vara hemma och sitta vid datan idag typ. Kanske en liten promenad för att få lite frisk luft.

Hittills har jag inte gjort så mycket, har formaterat datan, det gick smidigt och bra :D 
Om jag orkar ska jag nog hacka skiten ur mitt wii idag också nu när jag kan ladda ner allt jag behöver xD hehe.  Om jag får tag på min farasa dvs, måste fråga lite om spel.

Ska prova en sminkning nuuuuu och sen gå ut en sväng, hejdå! Skriver seeeen!

Klänningen!

Hola! 

Har testat klänningen osv. Den passade! Kom undan hjärtsvikten;) Hahah. 
Den var liiiite för lång för det var M men den satt ändå väldigt bra, kunde ha varit värre.

Hihi, sådär ska jag vara klädd!

Har inte gjort så mycket sen jag skrev senast. Har käkat och testade en sminkning jag ska ha på julshowen. Meeen.. Den är hemlig! MWAHAHAH.

Häh, hittade en bild jag glömde lägga upp från igår

Såg ut sådär!!!!!!!! OJ, OJ, OJ.

Men nu ska jag gå och typ spela tv-spel eller något.

Hejdah!

Heh..

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE BLOGGAT. *aids*

Jag har helt enkelt inte haft tid och ork. Öh.. Har inte gjort så mycket på senaste så jag har inte så hemskt mycket att berätta om anyway. 

Igår var jag jättetrött och orkade typ inte vara med nån så jag satt och pratade på skype med Adrian sen helt plötsligt ba "JAG KOMMER TILL DIG NU, OK" Så då kom han hit ba wat. då var klockan typ.. Halv 1? Sen vid.. 4 typ så fick Casper astråkigt och kom hit. Vi försökte hejda honom för att klockan var så mycket men då ba "Men jag har redan hunnit fara nu och jag orkar inte vända lixom xD" HAHA.
Hela svergie kom typ till mig helt spontant. Adrian for vid 5 och Casper var här till.. JAAA, halv 9 på morgonen typ? Satt typ och dreglade på en stol för att jag var så jävla hjärnslö då. Det gick som i vågor, ena sekunden var jag trött och andra var jag pigg. Sen följde jag honom en bit då han skulle fara sen gick jag och la mig.

Jag hade ställt väckaren på 12 för ja, jag kunde inte sova tills min mamma kom hem. Men då hade mobilen farit i golvet så.. Jag vaknade av att mamma kom in och ba "VAFAN, VET DU VAD KLOCKAN ÄR???!?!??"
Sa att jag hade gått och lagt mig 3 till henne.. Close enough.

Just nu sitter jag och äter frukost och skriker i ärmen över nån jobbig på facebook typ, standard. HAHA. 

Idag har min klänning kommit också :D FINALLY. Så vi ska fara och hämta ut paketet om ett tag.. Hoppas den passar, annars vet jag någon som kommer få hjärtsvikt och dö på plats.

Uppdaterar senare ikväll! Hejdå!

Kakor osv.

Tjeeeeeenaaaaaaaaaa!

Idag har jag stått i cafeterian och sålt massa skit. c: det gick ganska bra för oss typ.

Vi fick även en ny frieeend :D Han heter något invecklat så vi får kalla honom vid hans mellannamn, James.
Han var ascool och rolig! Yeeeheeaa! Han kom och köpte av oss först sen ba "Kan jag få en till, snälla?" fast på engelska då. Orkar inte skriva på engelska just nu för det är jobbigt. Hur som helst.. Då sa vi ju självklart nej och då ba "amen kan jag få vatten då? Det största glaset ni har vill jag ha" men det fanns inga stora, och då skulle han ha en jävla tillbringare. Dog typ. Så då ba "Om jag dricker upp allt får jag en negerboll då?" "Deal." HAN DRACK UPP ALLT. Det var typ 4 liter. xD Efteråt så kom även Albin och försökte samma sak men han klarade det inte. Hahah! Sen satt vi och pratade med James i typ 2 timmar. xD Sen hade han nå läxhjälp han skulle på för att lära sig svenska så då bad han oss hälsa på sen. 

Efter att vi varit förbi honom så gick vi ju hem. cx 
Just nu sitter jag och chattar med Adrian och Casper. Adrian tyckte att vi skulle prata om snoppar så.. Vi gjorde det. HAHAH. Men nu babblar vi bara om wow. Ska typ börja spelaaaa, så då får han lära mig. xD

Men nu ska jag hjälpa mamma med nå skit. Hejdå!

Om nom nom.

Tjabba!

Har just gjort en smoothieeeee! Var nämligen nyss ute och sprang så jag måste ju stoppa i mig något för att bygga muskler;) Så jag åt en banan och gjorde en smoothie med massa frukt och skit. INGE SOCKER. Förutom fruktsockret som är i frukter. xD


Kom på en värsta sorglig grej idag. HAHAH, jag sug. Jag pratade med Kajsa om en person som många stör sig på för att ja.. Hon är jobbig som fan. Och då ba "HAHAOIOASHOIHAAHHA, det här måste jag visa (det var nå skit från hennes blogg) **Le old friend**" sen ba ".. Evelina, wtf" Är typ senil eller något, herregud. Men ja, min hjärna har varit så jävla slö på sistone. xD 

Påtal om inget.. VART FAN ÄR MIN KLÄNNING??? JAG HAR INTE FÅTT SKITEN ÄN? JAG BESTÄLLDE FÖR EN VECKA SEN, DAFUQ? JAG VILL HA DEN NUUUUUUUUUU. OM DEN INTE PASSAR KOMMER JAG FÅ PSYKBRYT PÅ ALLVAR OCH DÖDA NÅN TYP. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGH.

Abopabopabopabopa, ska gå och lägga mig nu typ c:

hejdå!♥

Bakabakaaaaa

HEEEJ.

Har bakat klart nu. Fyfan så tråkigt det var. Uääk. Bakade sånt som går fort för att slippa baka så jävla länge.
JAAA, jag vet att det ser ut som otroligt bleka bajskluttar. 

Jag är typ astrött.. D: ska ut och springa om typ en halvtimme. Det är inte så kallt ute så ska passa på. cx

Men gud nu bara blev jag arg utan anledning. HAHAHAHAHAH Så jävla bipolär människa. Orkar inte med mig själv ibland. Men nu är jag antagligen arg för att jag är trött osv. xD Ingen har gjort mig arg på något sätt så det måste vara det. 

Har suttit och stört mig på massa saker på senaste tiden. Jagar upp mig som fan över att folk t.ex viker upp byxkanten, äter hela tiden, har skor jag tycker är fula, you name it. Men jag har inte pms, I swear. För då hade jag gråtit en massa också. Haha! Men jag har sovit ganska dåligt. Får massa mardrömmar allt oftare nu som väcker mig mitt i natten osv, vet inte varför men min hjärna tycker väl att jag förtjänar det eller något. xD Ska ta reda på vad dom betyder av ren nyfikenhet;)

Har inte så mycket mer att säga nu, håller på att somna framför datan så ska göra något annat ett tag nu. Hejdå! c:

Slutaaaa baraaaa, snällaaa.

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaa amigoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos. *Damp* Hahah.

Har nyätit och ska snart på coop och köpa ingredienser, för jag ska göra något jag absolut ÄLSKAR idag. Jag ska bakaaaaa! JAAAAAAAAAA, JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD, FISTPUMP! Skoja. Jag HATAR att baka. Det är bland det värsta jag vet. Baka och mesiga människor ligger och delar första plats på min topplista. UUGH. Jag får rysningar bara av att tänka på det. Aja..

Idag har jag varit på skolaaaaaaan. Det har varit en lugn dag.. Hade prov sista lektionen, det gick alldeles utmärkt.
Efteråt filmade vi lite.. Har lite bilder jag tänkte visa. Hehe.

 

Världens suddigaste bild på 3/4 delar av min grupp typ.

Ja, dom bär varsin mikro.

Derp.

Aja, nu ska vi typ fara och handla. Funderar på att hänga mig istället för att baka. xD

Hejdå!

Tralalala

Hej, småbarn c:<

Sitter och kollar på vem kan slå Filip och Fredrik just nu. Får typ damp varje gång dom vinner något, jag avskyr dom.

Anyway.. Idag har jag inte gjort så mycket, har kollat på film typ hela dagen. Jag gick även in på massa sidor där jag vill beställa massa kläder. Kan beställa typ allt jag vill ha. OMG. Så när jag sålt basen ska jag köpa jääävligt mycket kläder. 

Bl.a
Både överdelen och byxan

Shortsen c:

Det är massa annat också men jag orkar inte lägga upp allt. xD

Nu ska jag gå och kolla på tv igen för reklamen är sluut cx hejdå!

Duuuude.

HEEEEEYYYYYYYYY!

Har skittråkigt just nuuu.. Har gjort alla läxor osv så jag har absolut inget att göra. xD Direkt jag kom innanför dörren hos mamma ba "IMMA DO MA HOMEWOOORK" 
Ska typ.. Gå och duscha i brist på något att göra. För jag kan inte träna heller för mina armar som jag verkligen behöver för vissa träningsgrejer är helt ur funktion. Kan inte ens klia mig på ryggen. HAHA.

Hmm.. Jag skulle kunna se en film thoooo. Ska nog se en av filmerna min farsa tipsade.

Jag har påtal om ingenting tagit min bas till min mamma nu så jag ska sälja den på antingen nån musikhemsida eller blocket.
Kommer sälja den för 2700-3000. Hoppas nån vill köpa den @_@ men det tror jag nog, den är ju inte skadad osv så den är ju i bra skick. Vi ska nog lägga upp den imorn c: HIHI. Fatta allt jag kan köpa för dom pengarna, OMGOMGOMGOMG. Ska börja kolla på saker jag vill köpa. HAHA. Kommer bl.a köpa den där kepsen med nitar typ. B)

Aja, ska duscha nu. Skriver sen! 



Wii, Wii, Wii.

Tjena!
Har varit ganska upptagen idag så jag har inte hunnit skriva, haha.

Nu undrar ni säkert vad jag gjort som tagit typ hela dagen... Jaa, jag har hjälpt till att hacka vårat wii hos pappa. Det var ett jävla krångel men till slut.. Så funkade hela skiten och vi ba "FUCK YEEEEAH *high five*"
Vi sprang typ fram och tillbaka mellan datan för att installera massa saker på en usb-sticka som vi sedan skulle stoppa in i wii:et. Och typ.. 89% av försöken med olika bootar och installationer så gick allt åt helvete. Men sista booten.. Hell yeah.
Så idag har jag faktiskt lärt mig att hacka ett wii! Lärorikt, ja0;) Ska nog hacka mitt egna wii också.

Ciosgrejs.

Imorn ska jag få lära mig att hacka spel också så att man kan köra dom på sitt sönderhackade wii. >;D

Hmhm.. Efter det så la jag mig och testade alla spel vi fixat till wiiet. I enjoyed it.
Har suttit och spelat mario kart typ resten av dagen.

Eh.. För typ en timme sen såg jag en film också c: den hette.. "That's my boy" tyvääärr så hade idioten som rippat filmen inte gjort det ordentligt så dom sista 10 minutrarna var inte med. HAHAHA.

Såhär har jag sett ut:

Svergies bästa bild 0.1

Har tho inte sett ut sådär idag. Sprang runt i mjukisbyxor istället för jeans faktiskt. Intresseklubben antecknar, jepp. xD

Aja, ska springa iväg och göra något annat nuuu, hejdå! c:

Oops.

Hej!

Har inte haft tid eller ork att skriva förrän nu. Sorry.

Idag hade jag prov i SO. Vi ska fortsätta det på måndag eftersom att våran lektion var ganska kort och provet stort.
Efter skolan vart jag hämtad av min låtsas mamma och sen åkte vi hem till pappa.
Jag har typ bara suttit och spelat "Super mario 64" och sett film idag, haha.

Jag testade faktiskt en sminkning som jag kanske ska ha på julfesten. Den var dock väldigt svår att få till och det dröjde att göra klart den. Så jag måste nog träna på den om jag ska ha den "looken."
Jag ska dock inte visa den eftersom att den ska vara lite hemlig så folk får se på julfesten. c;

Nu ska jag börja gå till sängs typ. Lägger upp bilder på min outfit osv imorgon!

Hejdå! c:

Jag och Edward har allvarliga fel i huvudet.

^

 
Det där var våra kommentarer till olika delar ur en film vi såg på franskan. Ja, jag vet. Vi behöver hjälp. HAHAHAHAHHAHA.
(Jag är gul, Edward är blå)

UUUUUUUUUUUUUUUUUUÄÄÄÄ.


HAHAHHA. Jag orkar inte. Uuusch :(


Fan, jag har pisstråkigt. Sitter och funderar över hur jag ska sminka mig imorn, haha! I-landsproblem.
Letar lite inspiration..

Hittade något jag skulle kunna dö för: 
ÅÅÅÅH.. Vad jag vill ha dig, baby.
Så äckligt snygg. Ska köpa den såfort jag har råd.

Satt och dreglade över en sån här också:
Sen tänkte jag "När kan jag använda den?" ALDRIG. För att bara gå runt i bh in public är inte riktigt min grej.

Kom på att jag ska till pappa imorn.. Hmhm, justja.. Kommer nog skriva mycket osv i brist på liv.

HAHAHAHAH, Kollade just min mejl för att jag väntar på bekräftelse att klänningen kommit osv. Då var det typ spamm från blizzard ba "Heeeeeeey.. Ska du inte spela lite diablo 3? You + Diablo 3? No? We won't take no for an answer, lady." Hade typ minst 30 meddelanden med rubriken "Diablo lll" xD Hahah.

Nu ska jag fika och plugga vidare, hejdå! c:

Kläder!


Haha, det ser ut som att mina ben är jättekorta.

Hejdå!

Dat ass?

Heeej! 

Kom nästan nyss hem efter att ha varit och filmat lite julshowgrejer idag också. Vi ligger lite efter i våran lilla planering så vi måste göra filma fler dagar, hehe.
Anyhow.. Två andra var med och bara.. Tittade på typ? En av dom, en kille, han hjälpte till att filma då vi alla skulle vara med.
Flera gånger fick lamporna i gympasalen damp och bara släkte ner hela skiten och då hade den där duden ficklampa och satt och lyste (ja, lyste är faktiskt rätt böjning på lysa xD) på folk sen när jag gick förbi lyste han på mig och ba "Dat ass" AHAHAHHAHAHAHAHHA. Min reaktion var typ "... o___O"

Jag har inte hunnit göra så mycket eftersom att jag nyss kom hem.. Jag har hunnit äta och dregla över allt mamma bakat. Får tho inte äta något av det för jag äter inte sötsaker på veckorna om jag inte blir bjuden på typ.. Kalas eller något.
Men jag kanske ska göra en fuskis och smaka ;ooo ska ändå ut och springa senare så bränner ju bort skiten lika fort. 
Påtal om det.. Hahah, en kille i min klass sa att jag var grov idag. PFT. Mina armmuskler har faktiskt börjat blomstra. Det är inte mycket men det är faktiskt en synlig förändring. Men jag skulle inte säga att jag är speciellt "grov" Haha!




Fuck you, mom.

Gjorde min presentation på Freddie Mercury idag också! Det gick bra men jag vart så nervös efter ett tag att mina ben började skaka och jag kunde knappt stå rakt. Men jag kunde prata normalt ändå, brukar vanligtvis börja stamma, haha.

Har typ fastnat för Queen och bara lyssnat på dom på sistone men dom är bra så.. c:

Gaaah, så bra.

Men nu måste jag plugga inför ett so-prov vi har imorgon. Det är om andra världskriget så jag behöver inte plugga så mycket, YAY!

Lägger upp bilder på outfit senare!

Bapoaobpfabpob JAG VILL HA SOMMAR!

HEJ.

Jag har tråkigt, har gjort klart min presentation, såg även en dokumentär om Freddie och ska snart gå och lägga mig.
Jag har inte kunnat träna på typ 2 dagar pga träningsvärk så jag har lite abstinens nu också. Fyyyyyyy. Men det är bra, för jag gjorde massa övningar som ger eftereffekt och bränner fett även efter att man tränat, vilket skyndar på mina magrutor ÄNNU mer. 

Jag då jag fick veta det ^

Men jag har ont typ överallt. Mest i arslet. Kunde typ inte sätta mig normalt första dagen för då jag skulle böja benen i den där.. "ställningen" som då man ska sätta sig ba "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ"

Herregud jag måste ha nya strumpbyxor. Det är hål lika breda som min fot, i tårna.

Uuuh.. Det är så kallt ute. Jag gillar inte vintern :c Visst.. Det är lite mysigt men kylan är INTE mysig.
Jag vill ha sommar!






OM NOM NOM.








Hoe mah gah. Hittade massa bilder på mobilen som var från i somras, även bilder jag trodde jag raderat, HAHA. xD

Aja, ska börja borsta tänderna osv nu. Hejdå! c:

Hola!

LYCKOSTAR!!!!!!!!!!!! Som min mattelärare säger varje gång vi ska ha matte.
Hahah
Jag var en "lyckost" idag för jag fick vara med om massa överdrivet roliga saker. Höll på dö typ.
Vi filmade ju massa idag, men alla hade typ glömt saker och vissa var sjuka. Så jag, Jonathan, Frida och Saga gjorde en liten kortfilm.. Fyfan vad jag skrattade. Vid två tillfällen höll jag nästan på att kissa ner mig så jag skyndade mig på toa.
Vid andra tillfället så var det för att Jonathan fick en gympapåse full med saker i huvudet av någon.. "konstig" anledning. Ska inte spoila för vi ska ju visa skiten på julfesten. Hihi!
Innan vi skulle filma så satt jag och Saga och spelade 4 i rad och skipbo. JAG SPÖADE HENNE I BÅDA SPELEN, WOOO!!!! Hahah xD 

Jag hade tänkt visa outfit idag men jag glömde kjolen på skolan. Det där lät konstigt men.. Lämnade den i skåpet för jag har ändå inte på den då jag går till skolan i täckbyxor så jag lämnade den där. Men jag lovar att jag visar imorn!

Just nu sitter jag och letar fakta om Freddie Mercury! Ska ju göra en presentation om honom imorn.
Känner mig som värsta pluggisen just nu för idag BAD jag min No-lärare att låta mig skriva en uppsats istället för att göra en powerpoint med en grupp. xD HEHE. 
Men jag föredrar att göra saker själv för jag hamnar ALLTID med idioter som "snyltar" till sig betygen tack vare oss, medans dom bara sitter och stör.

Men nu ska jag käka! Skriver kanske mer senare ikväll c: 
Hejdå!♥

Heeeey!

Tj0! 

Det där med min såkallade "Turd-klänning" fixade sig. xD
Så nu är den påväg hem till mig ;o iiiihihi!
Kom på en grej.. Kollade på Nelly efter en ny klänning direkt efter att Bikbok bestämde sig för att reta upp mig.
Jag kräktes typ.. Modellerna på Nelly need some food. Seriously, WHAT THE FUCK? Dom ser ju hemska ut. Man såg till och med ryggraden och käkbenet på en av tjejerna. Fy fan. Det ser inte speciellt lockande ut ba "Åh hej, här står jag och visar upp min anorexia lite, nämen oj, har du fett på kroppen? DU ÄR ÄCKLIG. FETT ÄR ÄCKLIGT." xD haha, nejmen, det ser inte fint ut.

Anyhow.. Idag har jag gått i skola som vanligt, efter skolan tvingade jag mamma att vi skulle fara och köpa.. GLITTER!!!!!!!! Jag ska nämligen prova en grej ;) Jag har aldrig prövat det förr så det ska bli intressant. Men.. Det är en hemlis! ;D Jag kommer lägga upp min lilla hemlis om.. ca 2 veckor? Så ni får sitta och vara excited och fundera vad jag ska göra, hähä!
Glitter!♥

Haha, en "Emoblomma" c: det vart sådär då jag testade färger på elevens val idag.
Det är därför papperet är lite grisigt.

Jaaa, vafan är det här för något? Det ska föreställa rymden som rinner ner från himmelen. Men jag är inte klar med den.

Men nu ska jag gå och vara lite duktig och förberedda inför en presentation jag ska göra på torsdag! 
Hej då! c:

FITTA!

Hej, jag är skitförbannad för jävla fjortis-bikbok är helt sär.
Ska döda alla som var med och kodade deras hemsida m.m.
 Jag kan nämligen inte beställa min jävla klänningsjävel *damp* För dom förbannade missfostrerna ba "öh det är fel lösenord" MEEEN.. JAG GJORDE NYSS ETT NYTT ERA JÄVLA IDIOTER???? Va i helvete? Och när man är inloggad så kan man inte gå från kassan och beställa skiten?!?!?!?!? 
Och den förbannade turd-klänningen finns ingen annanstans heller. PMSPMSPMSPMS!!!!!!
Seriöst jag kommer typ slita av mig håret snart.

JAG HATAR BIKBOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mitt vrede just nu ^

Jag ska bara riktigt jävla snabbt gå igenom min dag nu för jag är så irriterad att jag snart får en hjärnblödning.

Det har inte hänt så mycket, har varit på skolan. That's it.
Ajuste, vi hade ett julshowmöte som vanligt också. Vi apade runt i gympasalen som förra gången. Säger inte mer än så ;P

Nu ska jag söka upp dom som fixat med bikboksidan och få dom att ångra att dom gjorde såhär mot mig. 
Hejdå!

Va i helvete?


HAHAHAHHA. Vafaaaaan????? xD Så jävla stört.

Tröööött

ÅÅÅH! Jag är så jävla trött. Var nyss och tränade, är typ helt slutkörd.. Vilket inte är så konstigt eftersom att jag ätit VÄLDIGT dåligt idag. Jag åt frukost halv 11 och sen åt jag middag klockan 6. Jag åt alltså ingen lunch av nån korkad anledning.
Jag ser fan döende ut. xD Har stoooora mörka ringar under ögonen osv.
Fast jag såg värre ut på lägret som var i övik för ett tag sen, då hade jag blodsprängda ögon. Det såg ut som att jag rökt på nå jävulst. HAHA.

Idag har jag bara gjort tråkiga saker typ >:( jag har städat. UUUUGH SÅ TRÅÅKIIIGT. Sen har jag gått runt och halvsovit i brist på mat och allt annat. Pft. 

Men nu ska jag gå och se tv ett tag o.o 

Hejdå♥ c:

MENÅÅÅH!

Hej igen c:

Filmen var för dramatisk. Har redan sett en dramafilm idag så jag orkade inte kolla på den här.
Så nu är jag uttråkad :((( Alla mina kompisar har typ gått och lagt sig också.. Buhuuu. Får väl börja randomchatta med nån, haha.

Asså jag dör. Va i helvete är det här?? HAHAHAHAHAH.

hoaihdwiohfioahioaHAHAHHHA.

Herregud jag är så jävla kall.. Och jag har ont överallt :c *tyck synd om mig* skoja.

ÅH HERREGUD.. SNART ÄR DET MÅNDAG. IIHIHIHIHIHIHIHIHIHI JULSHOWMÖTE. AAAAAAAAWWWWWWYEEEEEEEEEAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det här är sällsynt.. Att jag längtar till en måndag. Wtf.

Påtal om absolut ingenting.. Jag hade årets mest efterblivna dröm. Min hjärna är helt fuckad.

Det började med att jag bodde på ett torp med min kompis Saga och sen var det nån mer tjej som jag inte kommer ihåg för hon var inte med så ofta.. Anyway.. Vi skulle i alla fall fara och bada på kågebadet som är i kåge *captain obvious* xD och då vi var där träffade vi på en otäck figur. En person jag avskyyyyr med andra ord. (Nej, inte mitt ex.) Han var tydligen våran bff, han kom fram och kramade oss och ba "Guuud så roligt att ni är här!" och det var ju inget konstigt i drömmen. 
Efteråt så for vi alla till typ sthlm? xD (Det såg ut som sthlm, det var inte "tydligt" men gatorna påminde mig om sthlm) och då klättrade jag upp för massa stuprännor och den här personen jag inte tänker nämna vid namn.. "Den" får heta Leif.
Leif satt uppe på ett tak och sen helt plötsligt var vi inne på en restaurang och då sa Saga till Leif ba "ASSÅ KAN INTE JAG FÅ EN PUSS???" och Leif ba "Självklart! Alla kan få en puss!" sen fick alla vi som var med en puss.
OOooch sen vaknade jag.. Alltså.. Va i helvete??? Min hjärna fungerar inte som den ska. HAHAHAHHA.
Seriöst, om "Leif" skulle komma fram och pussa mig så skulle jag slå honom på käften. xD USCH! JAG GILLAR INTE LEIF! FY. Leif kan.. Fara åt helvete. c:
Nä, det var en konstig dröm. 

Jag vill ha en "lucida dröm" :c jag skulle göra maaaassa crazy shit.

NU SKA JAG GÖRA NÅGOT ANNAT, HEJDAH!

Killar, killar, killar.

Hello! 

Var nyss med Saga, vi såg film och satt och googlade massa konstiga saker. Hehe..

Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt, jag har mest suttit och spelat tv-spel. Har känt mig ganska trött dom senaste dagarna. Men det är nog pga magsjukan.
Efter middagen var jag med Saga och som jag skrev ovan så for hon typ nyss xD

Rubriken är kanske lite missledande meeen.. Det handlar om att jag fått ganska många ragg på sistone. HAHA, YEEEEAH!

Igår började t.ex en kille som gick i min parallellklass för 100 år sen prata med mig och typ bomba med hjärtan och pussmileys, hahah!
En annan kille som min föredetta kompis var lite småkåt på har även börjat prata med mig och vill träffa mig nu till veckan. 
Folk har även flörtat på typ affärer och sånt. HAHAHAHAHA.
Det är faktiskt ganska roligt. Men jag blir så generad, höhö.

Anyway.. Öh.. Har inte lagt upp vad jag haft på mig på ganska länge så here you gooooo!:


Auugh.. Det har snöat så mycket idaaaag också. Buhuuu.

Men det är ganska fint ute faktiskt c:

Aja, ska se film nu.

HEJDÅ! :D