Good for you.

Heeeyy! 
Sitter just nu och lyssnar på en låt som heter "Good for you", som rubriken. Har gått runt och sjungt "You love my love, you’re never gonna find better love. And I don’t want you to" hela dagen så bestämde mig för att lyssna på den. Men jag måste erkänna att den är ganska svängig faktiskt. Haha :D

Har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna för jag har legat och spytt och annat roligt! c: YAAAY. MAGSJUKA!

Idag mådde jag tho lite bättre. Har inte spytt och sånt. Insisterade på att jag skulle följa mamma på stan idag också, hon skulle köpa nå festkläder för hon skulle på en fest med jobbet i piteå. (Hon är där just nu) Så jag är ensam hemma, fuck yeah.

Jag provade i alla fall också klänningar för att.. Jag ville c: Jag hittade en JÄTTEFIN!!!!!!!!!! Glitterklänning. "ÅÅH GLITTER." = Jag då jag såg den.
Meeeen.. Det roligaste av allt.. Jag var för liten för s. FÖR LITEN!! WHAT THE FUCK?! Grät lite på insidan då jag såg att klänningen satt som en jävla soppåse på mig. Alldeles pösig. Och det fanns ingen XS. Seriöst så typiskt.. Gina brukar ju alltid ha massa "anorexiastorlekar" som jag kallar dom, osv. UUUUUUGH!
Den var ju så... Vacker. Jag blev typ helt jävla förtrollad då jag såg den i skylltfönstret.
Katastrofklänningen jag pratade om ^ JA, jag vet. Den ser bedrövligt ut på mig. ;_; 
Och det är helt okej att skratta. För jag skrattade också då jag såg bilden, allt var bara wtf. xD
Gillade tho hur den satt öh.. Vid halsen? Axlarna? NEVERMIND.

Jag kämpade även med massa andra klänningar, men dom satt faktiskt bra på mig. FÖR DET VAR ANOREXIASTORLEKAR. HA HA HA. FML.

Värsta fjortisen jag är som tar kort medans jag är i provhytter och provar kläder. HAHA!
Aja, det är i alla fall inte nakenbilder.
Dom borde tvätta spelgeln på BikBok.
.
Insåg att jag börjat få gaaanska långt hår. DAMN!


 
Gaaaaaaaah, det är så fint då dom tänder alla lampor sådääär. 

Det har inte hänt så mycket mer idag.. Har klippt naglarna på djuren och badat skiten ur dom också.. Bokstavligen. Orphan bestämde sig för att skita i baljan då jag badade honom. Jag ba "...WAT R U DOIN? ORPHAN???? NO, BAD!!! STAHP." 

Bubben var tho duktig och gjorde inget sånt. Eller.. Han ville inte bada i en balja så han hoppade ut då han var alldeles blöt och satte sig i mitt knä. Det tyckte inte jag var så passande. Hahah! Fick byta kläder efter att jag badat honom klart (han fick bada i handfatet efter det). 

Orphan♥ (glömde ta kort på Bubben, sorry.)

Efter det kollade jag mest på tv, det är dock inget bra på tv. Det var bara massa romantiskakomedidramafilmer på tv xD Usch. Jag klarade även ut massa spel på vårat wii, hehe.

Jag fick även ett nagellack på stan.. Glömde säga det. DET VAR GLITTRIGT.


GLITTERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥ (Ja, jag vet att jag målar naglarna som ett arsle, men jag var så excited!!!!111! HAHA)

Nu ska jag gå och spela mer tv-spel eller något.. Hähä. 

Hejdå! c:

BOOBIIEEES!

Hej! (Lite missledande rubrik men ja.)
 
Kom just hem efter att ha legat på golvet i gympasalen och sprattlat i idrottskläder med en mycket packad bh och en hemsk attityd. Vi filmade med andra ord lite grejer till julshowen! Hade askul. Gick runt och skrattade som vanligt.
Jag är ganska trött efter det vi filmade faktiskt. I alla fall i armarna. xD
Jag ska inte berätta något mer för jag vill inte avslöja något mer! ;O

Nu ska jag gå och äta, sen blir det att träna, städa burar och plugga. Kul kväll! PFT.

Hejdå! c:

Uuugh.

Hej!

Jag har varit sjuk idag, eller jag var på första lektionen men jag for sen för jag fick jääävligt ont i magen.
På bilden gjorde vi massa julblommor lite slarvigt med akvarell och krita som kontur. Det var skitkul.
Jag typ mördade min bild med glitter. JAG ÄLSKAR GLITTER NU. HELT SERIÖST, DET ÄR JÄTTEFINT OCH GÖR EN GLAD. Man tror verkligen inte att jag är en glitterperson men.. DET ÄR JAG MINSANN.

FUCK YEAH! VART VÄLDIGT NÖJD MED MIN.

Edward gjorde typ motsatsen till min bild, HAHA. Hans var mörk och jättedeprimerande, men den var också fin. Allas blommor var fina c:

Jag mår i alla fall lite bättre nu och ska snart ta mig något att äta och sen träna lite.

Såhär ser jag ut just nu.. Var osminkad tidigare idag men jag vart uttråkad så jag provade rött läppstift osv.

Rött läppstift var min grej. Jag passade verkligen i det.


Wtf, värsta barbiehalsen. Jag ser ut som en käpphäst. HAHAHA.

Men nu ska jag etaaaa godiz åck drika lesk. Hehe.

Hejdå c:

Awesome.


Jag vill ha en gaypojkvän. HAHAH.

Asså helvete.. JAG ÄR DESPERAT OCH JAG GILLAR DET INTE.

I DON'T NEED NO MAAAN!
 
Men obviously så vill jag ha någon, (för att jag har så mycket snygga underkläder utan anledning nu, Hahahahahah, skoja.. Fast, nä.) Men jag har inte.. HITTAT NÅN SOM PASSAR. Eller, jo, fast jag är för blyg för att bara börja tomprata med folk, mother fucker. Fast det är jag egentligen inte heller.. Jag fick ju massa nya vänner på lägret genom att bara börja snacka med dom for no reason. JFAJPPPAFFWPPPKLVVMVMVUIRNIWJAP, MIND BLOWN.

Aja, måste lugna ner min kanin nu för han är jättebusig nu och jag ska snart sova >:(
Godnatt!

Bildb0mb!


Påväg mot resecentrumet i övik med Elin och Amanda.


På bussennnnnnnnnn!

(Pooppicture I know, men vafan.)

Tog inte så mycket bilder i övik för jag glömde bort det. Jag är fan senil.

Kissfarbrorn♥

En mycket "snygg" kvinna med för mycket fritid som skulle fara och träna. Hahaha.

 
Det där är typ jag. HAHAHA, nämen..

Ska gå tillbaka till att göra det här nu:


WOOHOO! MATTE! YEEEAH!

Det är nån dude som flörtar med mig på facebook just nu. GTFO, DUDE. U CAN'T HANDLE MAI SWAG!!!!!1111. Hahahah, usch.

Kom på en annan uschig grej nu.. På torsdag ska jag på vårdcentralen, nån doktor ska kolla i min neeesaa. Jag ska kanske opereras för att jag alltid är tät i näsan.

Btw.. NÅN KAN FÅ KÖPA DET HÄR ÅT MIG, OKEJ, TACK.

Fuck yeah.


BLäblobla, jag har ont i magennnnnn. Men jag måste plugga nu, hejdå!

Ouiiiiiiiiiiii

BONJOUR, MON AMIS!

Vad gör ni? Skoja, jag bryr mig inte. HIHIHI. ELLER JO.

Jag har haft en jättebra dag. Humöret är på topp! Ska snart springa iväg och träna och sen ska jag gå på dejt med min mattebok.

ÖÖÖÖÖH.. Herregud, jag blir så distraherad av massa jävla wowreklam. Typ dansande pandpersoner. PLS STAHP I CAN'T FOCUS. Och jag blir samtidigt lockad till att skaffa det men det kommer nog aldrig bli för jag vill inte betala så mycket för att få spela ett spel. Wähää! 
Öh.. Hur som helst..

Idag har jag gått i skola som alla andra.. Det har varit en jävligt chill dag idag. Först hade jag sovmorgon som vanligt, sen bild och sen lunch. Vi fick sluta tidigare idag också för att våran SO-lärare inte var på skolan idag, HELL YEAH! 
Men jag och Frida var tvungna att vara kvar på skolan för vi har ju möte varje måndag och onsdag, som jag sagt typ varje måndag. HAHA. Vi roade oss med att spela UNO!!!!!!!!!!!!111, hehe.

Jag hade som vanligt jätteroligt på mötet. Jag älskar min grupp. Den är helt fantastisk. Alla är glada och har bra humor.
Idag skrattade jag så mycket att jag fick ont i hela överkroppen och började gråta och jag fick inte heller nån luft så jag skrattade som ett sär. Tänk att man inte kan andas och försöker skrika och sen ba BAM! Kommer det ut ett jättefult ljud. Så skrattade jag. HAHAHAHA.
Jag skrattade för att Jonathan eller "Mega" som nästan alla kallar honom satt och pratade svengelska och det lät förjävligt.

Och sen kom jag hem och åt middag. Oooch nu sitter jag och lyssnar på musik i väntan på att fara och träna, hehe.

Menöh.. NU HAR JAG INGET MER ATT BERÄTTA. LÄGGER UPP BILDER PÅ MASSA SAKER SEN!

HEJDÅ!

LÄGRET!

TJABBAAAAA. 

Nu har jag gjort allt jag skulle göra.. Så nu ska jag lite snabbt gå igenom vad vi gjorde på lägret osv.

Igår skrev jag.. Vid lunch ungefär. Eh.. Efter lunch hade vi en föreläsning om droger osv. Och vi fick lära oss en massa om UNF och deras vision. Efter den föreläsningen var det middag och då fick vi tacos♥ 

Halv 7 begav alla sig mot area 1 där vi skulle spela laserdome. IHIHIHI SÅ EXCITED JAG VAR.
Mina nya friends ba "ey, va med i vårat lag!" så jag var med mina nya bro's (Linus, Gustav, Johannes, Lykke och Klas) Vi pwnade alla, helt seriöst. Vårat lag vann mot alla, hihi. Först mötte vi Elin, Amanda, Julia, Ellen, Hannah och.. Ehm.. AUUGH!! JAG KOMMER INTE IHÅG DEN SISTA TJEJEN/KILLEN I DERAS LAG. Och dom fick möta några töntar som förlorade STORT mot dom som vi mötte sen.
Aja, vi spöade i alla fall dom, mwahaha. 
Vi fick möta ett till tjejlag.. Fanny, Jasmine, Madde, Alice, och 2 till.. (Minnesförlust) Dom fick fetspö. Vi vann med typ 20 000 poäng mer än dom. HEHE.

Efter laserdome så gick vi tillbaka och jag satt och snackade med Johannes och Lykke. Det var kul c: Sen fick jag och Johannes damp och började bolla med en fantaflaska som "attackerade" Linus 2 gånger. HAHA. Han fick den i käften andra gången också.. Så då slutade vi :((( Men vi började istället prata snusk, wihoo! Alltid lika kul. 
Och flörtig som jag är så föreslog jag att Johannes skulle sova naken eftersom att han svettades så mycket på natten.  Och då kom Gustav in helt spontant och slängde ur sig "Och då ska du ju sova med han också >;D" svarade något i stil med "aa, självklaaart!" medans Johannes satt och bara flinade. Hahaha, åh.

Halv 1 var vi tvungna att sova, jag somnade typ.. 3-4 kanske? Och vi blev väckta halv 9. Fyyyyy!
Efter frukosten hade vi en kort föreläsning sen skulle man börja packa ihop sina saker och sen äta lunch.
Jag åt på subway med Amanda och Elin. Johannes, Linus, Klas och dom andra var tvunga att fara tidigare, för dom skulle med ett tåg, så jag fick ta farväl av dom utanför subway.. Wää! Hahah, nämen jag har dom ju på facebook nu så jag kan ju snacka med dom där. :D

Men nu måste jag sova, godnatt! c:

Just saying

Hejjjjjjjjjjjjjjj

Jag har varit hemma ett tag nu men jag har inte hunnit skriva för jag har gjort annat..

Jag ska se lite tv och duscha nu så jag skriver mer efter jag gjort allting c:



Jennaaaa♥

Heeeem!

Hej!

Just nu sitter jag, Elin och Amanda på resecentrumet i Övik i väntan på våran bussssss.
Vi är lite tidiga, för den kommer nämligen 5 över 1 men whatever.

Jag har haft en jätterolig helg. Jag fick träffa massa intressanta människor som nu är mina vänner, yay!
Det var mest killar men vem bryr sig? c:

När jag kommer hem så berättar jag om vad vi gjort, dom som var där, vad vi lärt oss, och lite om mina nya kompisar.

HEJDÅ!

Lägeeeer!

Hellooo!
Vi kom fram igår ungefär vid halv 9. Då fick vi bara chillaaaaa, och fika lite. Det sug för vi måste gå och lägga oss klockan 12, jag lyckades inte somna då, DUH (Jag låg på ett liggunderlag på golvet för att jag var korkad.) Och en tjej satt och typ vaktade oss också. Koncentrationsläger123. Hahah, nämen.. Dom har ett playstation där osv så.. HEHE.

Dom som är här är typ.. Töntar. Pft.. Fast det finns några icke-töntar också.
Men det är typ bara.. 5 st. Hahaha.

Just nuuuu sitter jag och väntar på att föreläsningen ska börja om så att vi får äta lunch snart.

Senare idag ska vi spela laserdome! YEEEAAH.

MENÖÖH.. Nu orkar jag inte skriva meeeeer, är skittrött.

HEJDÅÅÅ! Uppdaterar sen om jag orkar. c:

Busss c:

Tjabba!

Sitter på bussen påväg mot Umeå, där vi ska byta buss och fortsätta mot Övik.
Vi lämnade just Robertsfors c: SÅ NU VET NI VART JAG ÄR!!!

ÖÖH.. Jag sitter och är en duktig flicka just nu. Jag sitter och pluggar nämligen, det är ganska intressant faktiskt. Läser ett hälsohäfte vi har prov på nästa fredag.

Nu ska jag fortsätta plugga, hej då!

Abogaboh.

Öööh.. Vet inte vad det blev av rubriken men whatever.

Har just packat klart osv. Hinner inte gå förbi min granne och plugga DX Amen jag har två dagar till på mig.. Så det ska nog gå med mitt läshuvud!

Medans jag packade insåg jag att mina underkläder har mer "roliga" färger än mina vanliga kläder. Pft.

Oh hai. Epilepsi underkläder typ. HAHA.


Just nu roar jag mig med att kolla på den här innan jag ska duschaaaa!:


HEJDÅ, SMÅBARN, STORA BARN, DJUR, WHATEVAH U RRRRRRR!111!1121233457787 XD

NEJJJJJJJJJJJJJJ

JAG SKA PÅ UTVECKLINGSSAMTAL OM TYP EN HALVTIMME. KUUUUUUK SÅ JÄVLA TRÅKIGTTTTT OCH JAG HAR INTE TIIIID.

SÅHÄR ARG ÄR JAG JUST NU.

Plugg och packning

TJABBAAA!

Kom just hem från skolannnnn. Jag har inte så mycket att säga.. Hade prov idag, det gick ganska bra. Kunde svara på det mesta. c:

Öööh.. Jag kommer inte skriva så mycket idag för jag ska nämligen plugga och börja packa inför morgondagen! YAAAAY. Jag ska på läger i Övik med UNFFFFF! Det ska bli intressant.. Har aldrig varit på läger, heh.
Vi skulle bl.a spela "laser dome" där, fuck yeah. ( Btw: dom stavar det sådär. Det är inte så att jag är cp på engelska. Just saying)
Hur som helst.. Jag kommer förmodligen inte uppdatera bloggen under helgen.. Jag skulle kunna skriva på mobilen men allt ba BÖÖÖÖÖÖÖP. Vi får se.
Men jag kommer förmodligen ta bilder så jag kommer visa dom då jag är hemma c:

Imorn kommer jag nog inte heller skriva.. Ska med bussen nästan direkt efter skolan.. Eller jag ska hem och hämta packningen men.. JAG HAR NOG INTE TID.

Just nu sitter jag och är jättekissnödig och mörkrädd. :(((( Hahah, ska kolla på lite tv sen blir det plugg och packning.

Hejdå! c:

Bondagebyxaaaaaaaa

Helloooo! Såg nyss klart "99 saker" med Erik och Mackan c: Ska inte säga så mycket mer än så för jag ska börja förberedda mig för min babe;););)););) sängen alltså. Hehe.

Såhär var jag klädd idag:




Godnatt, børn! Dröm blött ;ooo xD skojaaaaaa. Eller nä.

Klänning

Heheh. Hej, igen.

HITTADE EN KLÄNNING OCH JAG LYCKADES ÖVERTYGA MIN MORSA ATT KÖPA DEN ÅT MIG.

YEEEEEEAH..


HEJDÅ.

MÖTEEEE!

Tjenaaaaaa!

Idag var jag på julshowsmöte igen.. Det taskiga var tho att jag slutade typ en timme före mötet så jag fick stanna kvar på skolan.. Men Saga och Edward slutade också då, så jag hade sällskap c: så vi satt och dampade tills mötet började.
Vi pratade som vanligt om massa sjuka saker. Haha. Jag och Saga undrade bl.a varför killarna inte stänger dörren till omklädningsrummet. Pffffffffft.. Det var tyvärr bara fula saker där inne. Wäääähä. Det skulle ha varit alla snygga killar som stod där inne och tog av sig sina kläder. HAHA.

ÖÖÖöh.. På mötet pratade vi om våra ideér och vad vi ska göra av dom. Vi hann färdigt så nästa gång ska vi förmodligen börja filma! HELL YEEEAAH. Längtar ihjäl mig.

Men kuken, jag måste hitta något att ha på julshowen. UUGH. SVÅÅÅRT!!!
Jag vill typ ha en klänning av något slag. EN SVART KLÄNNING, EN SNUSKIGT SNYGG.
Ska gå på stan och kollaaaa. Annars får jag väl ha nån av mina kjolar. 

Eh.. Nu ska jag plugga ett tag. 

Uppdaterar sen!

Proooov.

Hej! Har inte haft tid att skriva idag, som ni kanske märkt. 

Jag har pluggat nästan hela dagen. Jag pluggade tillsammans med Kajsa c: det gick ganska bra typ. Fast vi var kanske lite slamsiga men.. Det funkade ändå.

 

Hur som helst.. Idag var jag osminkad!



OOOH SNAP. Men jag var fucking glad och snygg idag naturligt, HELL YEAH.

Det är skönt att ha ett bra självförtroende. Är aldrig irriterad över "OMG, MINA LÅR ÄR FÖR BREDA, MIN FOT HAR EN STOR STORTÅ" osv. Inget som stör mig. EVERYTHING IS JUST GREAAT. Det där lät ironiskt. Men jag var inte ironisk D:

Öh.. Påtal om glad. Jag ber om ursäkt över mina tidigare inlägg där jag skrivit otrevliga saker riktade till vissa personer.. Men hey! Ni vet hur kvinnor är.. VI VET ALDRIG VAD VI VILL. Skoja, jag vet vad jag vill.
Jag är bara lite för arg och grinig ibland. Menmen.. Det är alla ibland. 

Anywaaay.. Idag fick vi vara på föreläsning på anderstorpsskolan hela förmiddagen. "Mietek Grocher" en jude som överlevde förintelsen föreläste. Det var så jäävla intressant.. Märkte typ ingenting som hände omkring, var helt fångad i hans berättande. Hela skolan var och såg honom. Även folk från kanal, och några andra skolor var där.

På slutet vart jag tho lite distraherad av en snygging. Jävla.. Tonårsbeteende. Men han hade som berättat klart då så jag behöver inte skälla på mig själv. Jag var inte direkt diskret heller. Satt typ och stirrade ba "yeeaaa" HAHAH. Och han upptäckte mig. Men han stirrade bara tillbaka, osv, så det gjorde inte så mycket. Det blev ett "blickkrig" eller vad jag ska kalla det. Pffft.. 

Man fick även gå tillbaka till aulan efter lunchen om man ville vara med på en frågestund med Mietek OCH DET VILLE VI MINSANN!!!1111 Hahah, så vi gick dit och ställde frågor. JAG VÅGADE FRÅGA HONOM EN GREJ INFÖR ALLA SOM VAR DÄR. *stolt*

Påvägen tillbaka hade jag och Edward något anfall så vi gick och sa massa skadade saker och Kajsa har fått en till "fetish" hon tänder på tiden nu också (wtf). Men det kom vi på innan, då vi gick dit. Vi tyckte att hon var en sån tidsoptimist (eller något sånt) att hon ville ligga med tiden.. Hur nu det är möjligt. Men vafan, vi är sjuka så.. Man kan inte förvänta sig något annat.

När vi kom tillbaka till skolan skulle vi rita, söka fakta eller skriva brev. Jag valde att rita såklart. Det här var vad jag åstadkom med:

Ja, jag vet att det är felstavat på "professionell" URSÄKTA... OCH "LESK" FML.

Men nu ska jag sova. 

Godnatt!!!!!


"Nu blir karolina ren och fin"


Sött.


Tyckte det var gulligt av nån anledning. c:
Det är ett bra budskap också. Att man ska vara försiktig i närheten av tåg, spår, osv!!!!!!!!! AJA, BAJA, BARN. Inte leka på rälsen >:(( xD

Smarta människor.

Hejhej c:

Ska skriva om min dag nu. FÖR NU HAR JAG ÄTIT, HELL YEAH!

Äääh.. Jag hade sovmorgon imorse som vanligt, sen lunch, teknik, musik.. SEEEN såg vi en film på svenskan som skulle ersätta SO:n (som är våran sista lektion) Den hette typ.. "American history x" Den var ganska bra faktiskt.  Det var med många snygga killar också;);););) xD hahahah.

När vi slutade var jag och dom som ska vara med i julshowen tvungna att vara kvar, för vi har möte varje måndag och onsdag efter skolan. Det var tho kul. Skrattade 80% av tiden.. Men vi vart en bra grupp. Jag är med i filmgruppen c: så vi gör ju parodier osv. Det är bara jag, Frida och Saga som är tjejer, sen är vi omringade av massa roliga dudes.
Vi har hittills "röstat" fram dom bästa förslagen i våran filmgrupp.
Vi brainstormade som fan. Men alla förslagen kunde ju inte vara med.. 3 av mina förslag vart valda, FUCK YEAH.
Sen så skulle vi berätta om våra.. Förslag så att Lars kunde ta bort saker som var inappropriate. Han tog bara bort en grej, och det var typ.. Stripptease? (Jag är inte förvånad. PFT) Ba "hej, vi vill göra så att alla i 6an, 7an och 8an får bånge"  Varför skulle man vilja det? Alla killar är och ser ut som arslen ju? Häähäähä.

Anyhoow.. Efteråt så for ju alla hem (duUUH).. Oooch sen gjorde jag det där inlägget om vad jag hade på mig idag, osv, som jag gjorde för kanske.. 1 timme sen?

Just nu sitter jag SOM VANLIGT framför facebook. UUugh. Och även idag är det något på mitt flöde som stör mig:)))))))) vilken överraskning. Herregud jag måste sluta vara på facebook. Det funkar inte att jag ska sitta och vara förbannad över att jag tycker vissa människor är så otroligt hjärndöda. För dom kan inte rå för det, HA!

Men tur att jag inte behöver vara med dom. Jag hade hellre dött, I mean it.. For real.
Jag skulle kunna "utföra" seppuku på mig själv om jag var tvungen att välja mellan det och umgås med dom där.

Men jag sitter faktiskt inte bara och stör mig på folk nu, jag chattar även med Willy och nån annan dude som jag inte vet vem det är. xD 

Ehh.. EEH. Nu har jag inget mer att säga annat än att.. Du är eeeelak och iiiingen kommer vilja ha diiig♥ Inte du. Och inte du heller.. Men du, där. Ja, precis, DU.

Mjaooaoaoao.

LÅNGT HÅR, OMG, OMG, OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111





Fina strumpbyxor, med fina hål, I know.






Jag provade lurva lite med mitt hår tidigare för att se hur jag skulle se ut om jag inte hade rakat just nu :D
Tadaaa!:


Jag var ganska söt. Jag ser tho ut som en helt annan människa typ.


Men nu ska jag käka. Uppdaterar sen.

Facebookrage & åsikter.

Facebook♥ Nejmen.. In fact så hatar jag facebook. Men jag tar mig inte därifrån??!!??!? WTF.

Varje dag sitter jag och jagar upp mig över att nån jävel lägger upp antingen "GILLA OM DET HÄR HÄNT DIG, AHAHAHAHAHAHHIAWUFHIOAWJFPIOASJP!!!!!!!!!<33<" och sen är det typ en bild på nån som äter mackor till frukost.. OKEJ, DET HAR ALDRIG HÄNT MIG, FÖR JAG SLITER HUVUDET AV FOLK OCH ÄTER DET TILL FRUKOST. Herregud alltså. Och är det iiinte det.. Då är det nån som skriver "Kommentera vem jag passar bäst ihop med, PÖSS!!" Jag ska skicka mjältbrand på posten till dig, din jävel. 

Och det händer varje dag. "Gilla så skriver jag vad jag tycker om dig i chatten" "1 vecka med älsklingen<3<3<3<3;*;*;*;*;* ÄLSKAR DIG. DU OCH JAG FÖRALLTID!!!!11" "Kommentera med ett "♥" så gillar jag den om du ser bra ut enligt mig" MMMMHGG..

Det kan även vara citat från en låt, deprimerande saker som t.ex "Jag trodde det var du och jag"
Tyvärr. Det var inte du och den där swagbögen. Jag beklagar djupt att du väljer att dejta killar som inte visar ett enda tecken på hjärnaktivitet/har IQ som en fiskmås.
Jaaa, jag vet. "Hur skulle jag veta att han var helt sär?" Precis.. Det vet man inte från början. Men efter ett tag märker man saker, tro mig.
Men då är det kanske för sent, ja, då får man ta det som en kvinna och gå. Men jag tycker det börjar gå lite långt då man kan se på killen att han är skit rakt igenom. Att han röker, knarkar, rånar, mördar, stjäl från små barn, är ute på kvällarna med yngre och försöker jaga isäng dom. Det säger sig självt, eller hur? INTE? Nähä..???
Sen sitter dom där helt förkrossade, utnyttjade, våldtagna, rånade, lurade, you name it och säger "HUR KUNDE DET BLI SÅHÄR??" Ja, det är tråkigt att du och TuffaArne (eller vad han nu skulle heta) utnyttjade och försökte mörda hela din familj, för det var helt oförutsägbart. EHUM.
Nä.. Jag trodde inte att det fanns sådär dumma människor.

Jaja, jag ska inte kränka folk. Det är inte snällt. Det är nog synd om dom som är så.. Blinda? Eller kanske vilsna? Desperata? Nä, jag vet inte.

Tillbaka till facebook.. Jag fattar inte hur det är så jävla svårt att komma sig därifrån. Är jag verkligen så livlös??? NÄÄÄÄÄÄÄ.. Men det är lätt att få kontakt med sina vänner där juuu.. Fast man kan smsa också... Men det tar längre tid att få svar då. DUUH.
En annan anledning är väl att man kan stalka massa snygga personer.. HEHEHEHEH. *Äckel*
Även folk man hatar, för att skratta åt dom såklart.. Fast jag är inte vän med nån jag avskyr så mycket att det utvecklats till ett hat. Varför? För att jag hatar dom såklart? Så det var nog mer rätt att skriva "korkade personer" istället för "folk man hatar" oh well, whatever, nevermind.

Oj, så mycket jag skrivit hittills. c:

Förutom att sitta och vara sliskig och pervers på facebook så läser jag även ett blogginlägg en person skrivit.
Jag nämner inga namn, men det verkar kaaanske som att den här personen faktiskt lärt sig något av att ha dejtat nån som uppenbarligen har som hobby att råna och lura småflickor. HAHA. Vilken jävla hobby♥ 
Jag hoppas det. För denna människa har NON-STOP gnällt om denna person. (Jag menar verkligen non-stop, jag skojar inte.)
Ena sekunden älskar hon honom, andra sekunden är han ett monster. GURL, HUR SKA DU HA DET?

Hon har faktiskt skrivit något ganska bra den här gången. 
(Det var alltså inte om den där personen med det sjuka intresset att råna osv.)

Hon tycker att världen är helt vrickad, I can't blame you, den är helt vrickad ibland.
Hon säger att folk är för dumma över internet.. Det har folk varit i alla år. HAHA, nämen. Det var inte det vettiga, det vettiga var att hon även tycker att folk horar uppmärksamhet lite för mycket och kräver att folk ska tycka synd om dom av olika skäl och att det är lite onödigt eftersom att då är man ivägen för dom som faktiskt behöver riktig hjälp. 

"Som att en kille gjort slut eller något ?thats life! Det kan vara sjukt jobbigt men inget man kan deppa för hur länge som helst,livet går vidare!" Det där borde predikas i alla högstadieskolor.
Och det vackraste är att dagen efter, så har dom en ny kk, eller vad dom där små råttorna nu har för sig.
För jag skulle inte kunna säga att jag tycker deras förhållanden är så.. Seriösa.

Jag kan dock tycka att hon hade ett fel i sitt inlägg. Men det är bara min åsikt.

"Jag stör mig inte på folk som skriver deprimerade saker dom kanske mår bättre av det?eller söker efter någon som ska hjälpa en" Alltså.. Att skriva på facebook att man mår dåligt/söka råd.. NEJ, NEJ, STOPP. Det är inte en bra idé. För då kommer dom där "EMOJÄVEL" "du är konstig för du har känslor och är ledsen. Det är bara emosar som är ledsna. Jag är aldrig ledsen, för jag heter Olle" Okej, tack, Olle. Det där var ett exempel på vad som händer.
Fråga era kompisar om råd istället. Dom kan sånt där. Ibland funkar det bara att stå och bli kramad av en kompis i typ 10 minuter, I swear.

"Sen sägs det att killar är bättre än tjejer på idrott?" Hmhm.. Jaa.. Killar är ju egentligen byggda för att röra på sig osv, så dom har ju vissa fördelar. Det är ju därför män och kvinnor inte tävlar mot varann i t.ex OS eftersom att deras "huvudhormon" är testosteron, och det blir ju aningens orättvist. Hahah, kvinnorna får gå på anabola.


"Sen att man inte kan hälsa på sin bästa vän som är yngre/äldre för att man skämms." Wait.. Wat, ännu fler sånadär?! "GUD SÅ PINSAMT ATT MIN KOMPIS ÄR EN MÅNAD YNGRE, FY. KAN TIEP INTE SYNAS MED HENNE, AMAGASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" HAHAAH. Asså snällaaaaa kan alla bara slutaaaaaa xD dagisnivå123. Gud så vidriga alla är. Fy, ni som gör så borde skämmas. (Skäms alla som inte går i 9an över vilka dom umgås med eller? Wtf??? Vad är det med er?)

Nä.. Nu mår jag faktiskt lite illa över att den här generationen ska styra vårat samhälle sen. Jag hoppas att jag inte lever då. För jag skulle gråta blod, pissa blod, dregla blod, kräkas blod, snora blod, mitt öronvax skulle bli blod, osv, osv, om jag lever och måste se alla 10 åringar som går runt gravida, och ALLA jobbar på McDonald's eftersom att dom sket i skolan för att dom hade "swag" och allt annat äckligt och bisarrt. Det skulle vara som att leva i en mardröm.

Men nu måste jag sova. Tiden går fort då man har roligt;) Hähä.

Godnatt! c:

Du ser ut som en bög. Sorry, var tvungen.

Heeeeeeejjjjjjjjjjj! 

Jag mår jättekonstigt idag :S Jag kallsvettas, har ont i huvudet och är jättetrött. 
Jag är även arg. (Ååh.. Vilken skön dag med huvudvärk, ilska, osv.)
Och oj, så ovanligt att jag är arg! Det händer ju aldrig!!111!!

Hähähä.

Nämen.. Tyvärr så vart jag född tjej, så det kan inte hjälpas att jag ska gå och vara förbannad stup i kvarten. UUUUUUGH...!!!!

Jag har förövrigt bara suttit och latat mig framför tv:n i bara morgonrock idag, jag klädde mig typ nyss. Hahah.
Jag ska träna efter middagen. Blir nog lite piggare då jag fått i mig mat osv. Annars blir det nog ingen träning... Kuk.

Vill inte ha skola imorn.. Har massa prov och andra otäckheter i veckan. Fattar inte hur jag ska hinna med allting. 

Nä, nu kan jag inte skriva mer för jag kommer bara bli mer och mer otrevlig eftersom att jag sitter och stör mig på allt som andas just nu. HAHA. 

Hejdå! cx Uppdaterar kaaanske senare.

Abopa!

Heeeeej.. 

Idag har jag pmsat runt på stan :D (ja, jag har pmsat, jag har varit på JÄTTEdåligt humör. HAHA)
Meen jag fick inte strumpebandshållaren. Wäääääähääääää!! Mamma ba "VI FÅR SE VAD TOMTEN KOMMER MED;;);;)););););" TOMTEN FINNS INTE. FUCK YOU. Aja.. Hon skulle köpa julklappar nu till veckan så.. Ja.

Jag har inte gjort så mycket annat än att jag varit på stan. Har chillat framför tv:n typ, hehe.

"Din drömkille kommer att vara lagomt smal, glad, ha bruna ögon, kort hår, han kommer att vara mellan 180-190 cm lång, han komer att ha swagiiee style och jobbar som en läkare:)" UUUÄK!

Det där var RAKA motsatsen till min drömkille. Det var bland det vidrigaste jag nånsin hört. 

En kille med swagstil som jobbar som läkare.. Det lät inte trovärdigt alls. Han skulle jobba på McDonald's.. Eller vara arbetslös. Jag hatar swagstil, den stilen får mig att må illa.
Bruna ögon är hemskt på killar. Jag tycker killar med bruna ögon ser elaka och hotfulla ut.
Kort hår är cp. Eller.. Ibland.

Fint

 
Inte fint.. Enligt mig i alla fall. xD


Hur som heeelst. GODIS! OM NOM NOM.
Miiiitt.. Det är inte så mycket eftersom att jag inte är så förtjust i godis. Jag är en läsk och chipsmänniska.

Det där godiset kommer förmodligen räcka i typ en månad eftersom att jag äter typ 3 godisar sen lämnar jag till nästa helg och sen pågår det sådär tills det är slut. Haha.

hm.. Jag har inget mer att säga nu typ :O!

Hejdå. c:

Sminkkkk





Det kanske inte syns så tydligt men jag har sminkat mig med en blåmetalliknande färg och lite svart.

Där syns det blåa lite tydligareee

Uppdaterar senare ikväll också.

Cyaaaa!

What is dinner...? For.. Salad.


Sådär är det typ att prata med mig i telefon. HAHA.



Spore

Fyfaaan.. Jag vill spela spore just nu.


Fok u pewdie. 

Jag måste formatera datan, nu, om jag ska kunna göra det. Wähää.. Gör det imorn.. Om jag orkar. Det kommer förmodligen inte hända men ändå. Faaaaast.. Jag misstänker att jag har virus så det är nog bäst att jag gör det ganska snart. UGHHHH..

Öh.. Idag... Jag har gått skola som vanligt, hade beep-test idag. Blev inte nöjd, fick mjälthugg och allt förstördes. FML. Men jag gjorde mycket bättre ifrån mig än senaste beep-testet iaf. Hehe.

Ehh.. Jag har spelat tv-spel ett tag.. Ska fara och träna om typ en timme. Måste bättra på magen och armarna1!1111!!!!!111 Hihi.

BTW, JAG ÅT PIZZA TILL MIDDAG. HA! 

... YEAH, NYTTIGT. 


Asså herregud vad jag stör mig på allting. Jag kommer få hjärtproblem för att jag jagar upp mig över att jag tycker alla är så himla cp. HAHAHA.

Kom på en grej.. Jag och mina kompisar som ska vara med i julshowen kom på en parodi vi ska ge som förslag att ha med. :D Hittills så har alla vi frågat gillat iden också.
Jag är dock bombsäker på att vissa personer som andas träning, osv, kommer kissa ner sig och skrika "ASSÅE DET ÄR INTE KUL, BARA TRÄNING ÄR KUL, JAG ÄR TRÄNING. I LOVE TRÄNING. JAG BEHÖVER SÖKA HJÄLP." 
Meeen.. Förhoppningsvis får vi göra det ändå.

Det märks verkligen att jag är trött för det tar typ en kvart för mig att få ihop en mening. Hahah.

Imorn ska jag på stan, yay! Mamma ska köpa mer julklappar typ. Jag önskade mig inget mer än mitt 360 men.. WHY THE FUCK NOT?
Och jaaag ska få strumpebandshållaren, FUCK YEAH.

SOON... 

KAN VISA NÄR JA HAR PÅ MEJJ DEN ME MINAH UNDERKLÄDÄR SEN DÅ JA KÖPT DEN OXÅ;*;*;*<<3<3<45<5646 Usch..
Det kommer aldrig hända. Aldrig nånsin. 

Nu ska jag göra något annaaat c: hejdå!

Todayyyyyy.

Heeej.. Ska bara lägga upp hur jag sett ut idaggg!

Asså världens dåligaste bild men.. Sminket såg ut ungefär såhäär:

Det där är en liknande sminkning jag gjorde typ förra veckan eller något.




Hittade den där koftan gömd i garderoben och ba.. IMMA TRY IT. Den var asmysig.

Utan koftaaaa.. 

RANDOM CPBILD PÅ MIG. PFT.

HEJDÅ, SKRIVER SEN.

Outfit

Kom på vad jag glömt. 
JA HAER JU VARI ÄN SLYNA OCKH GLÖMMTTTT VISA VAD JAG HAFFT PÅ MÄJJ, FÖLLÅET TIEP. PUSSSSSSSSS ÄLSK:*:*:*:*:*:*:*
xD haha.

Såhääär ser jag uuut:

 
MEN NU SKA JAG ÄTA. HEJDÅ.

THE PORNBOOK OF DOOM!

Ni undrar säkert vad det är för en "mysig" bok.. ^
FIFTY SHADES OF GREY, BITCHES!

YEEEEAH.. PORN. Skoja, eller det är en bdsmbok som typ alla avskyr. Jag lånade den faktiskt av Edward.. Han hade köpt den för att.. Ja, han var nyfiken? Och jag blev också nyfiken så jag bad om att få låna den. SÅ JAG SKA LÄSA LITE DÅ JAG LIGGER I SÄNGEN IF YOU KNOW WHAT I MEAN. Nej, nej, blä. Inget sånt. Haha.

Idag hade jag en jävligt chill dag, vi såg film hela förmiddagen.. U jelly?;) Vi såg Schindler's List. Den utspelar sig under andra världskriget. (Vi har ju om det på SO:n så.. Poop!)
Meeeen.. Jag har sett den förr så det vart jävligt långtråkigt för mig, för den är ju 3 timmar. Hoe mah gah. Och den handlar lite om samma sak hela tiden. Mörda, arbeta, repeat. Sen håller den på så i 3 timmar.
Men jag hade Albin att prata med för han blev less efter halva filmen så vi satt och viskade. Haha.

Efteråt var det lunch och det var pizza♥♥♥♥ Ååååh, gooooooottt. Jag orkade typ ingenting >:(
Jävla anorexia over here. Nejmen, min magsäck är typ lika stor som en stenkula. FML.

EFTER DET HADE VI SÅKLART HK DÄR MAN LAGAR ÄNNU MER MAT SOM MAN SKA ÄTA. Och vi gjorde såklart... SMOOTHIE'S! Men jag lyckades få ner ett glas c: yay. Jag gjorde en banan och hallonsmoothie med Jonathan. Den vart jättegooood. Men det var lite för mycket yoghurtsmak, menmen.

Sen hade vi svenska där vi just börjat med filmanalys. Så Ingela (våran svenska lärare) pratade lite om hur en film var upplagd och vi skulle skriva av några ord. 

På franskan gjorde vi inte heller något speciellt. Vi satt och läste och skrev sen en kort text om våran prao.

Öööh.. Jooo, efteråt slutade vi egentligen men då skulle alla som ska vara med i julshowen fara på ett kort möte. 
Det var inget märkvärdigt. Vi bestämde bara vilka dagar vi ska ha möten. 
Fick typ pms då jag såg vilka som skulle vara med... Aj cri evry tim.
Vissa personer hörde iiiiinte hemma där. MAN SKA GILLA ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV JÄVLA... PISS. UUGH. En av dom stod bara och gnällde om "JAMEN JAG TRÄNAR DEN DAGEN OCH ALLA ANDRA DAGAR, FÖR JAG ÄR EN TRÄNINGSNARKOMAN SOM INTE KLARAR AV ATT LEVA UTAN TRÄNING. JAG ANDAS TRÄNING, JAG ÄTER TRÄNING, JAG VILL VARA TRÄNING." (Hon sa inte exakt så men i mina öron låter det så) "men du får väl skippa den nån dag då?" "VAFAN TROR DU???!!" ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Slutaaaaaaa. Du får inte vara meeeeed, för du är en bitterfittaaaaaaa.

Jajajaja. Sen stannade jag kvar på skolan och gjorde klart min teknik med några till. 


Sorry att jag inte skrev igår btw.. Men jag var gaaanska upptagen.

Jag gjorde massa läxor med Kajsa, var på möte, osv.

Vi fick fika på mötet igår c:c:c:c: OM NOM NOM. Den där var jättegod. Det var banan och hallonfyllning i den, med nå choklad på toppen.

Orphan, marsvin, 21, bi, söker marsvinsfru, äter sitt egna bajs.. I crossed the line.

jpoawjfopa. Coolt experiment som min NO-lärare gjorde igååår.

ÖÖÖH.. Imorn har vi beep-test. HOE MAH GAAAAH. JAG SKA SPRINGA SOM EN IDIOTTTTTT. Jag är jävligt sugen på beep-test. Det där lät kanske ironiskt men jag är faktiskt det. För min kondis är typ 10000x bättre nu. 

Hm.. Det känns som att jag glömt något. Nah.. Probably not.

Hejdååååå!

Show-off.



Jepp.. Jag är inte riktig skrytmåns! Hahah, nää.. Kände bara för att visa att jag faktiskt gör något på gymmet till skillnad från andra tjejer som bara står och fotar sig i spegeln i typ 1-2 timmar. 

Lite skrytmånsigt kanske det är men vafan, min blogg, mina regler. Och jag är jävligt nöjd över vad jag åstadkommit hittills så.. Sch.....
Och jag skryter inte så ofta heller så jag tyckte att jag fick skryta lite nu ;P

Men jag ska inte bara skryta i det här inlägget. Hittade lite bilder jag tänkte lägga upp.

Hittade den här konstiga skapelsen på elevens val. Wtf.

Gullade lite med Bubben igår c: kanske inte bästa bilden men whatever.


Såg den här på tumblr.

Jävla pro-anafolk, jag hoppas ni svälter ihjäl så ska vi se om det är så jävla roligt och vackert att hungra ihjäl som ni säger, och att ha mens det är ju för tjockisar. MM, AA. SURE. Good luck having children you retards. Jag hoppas att någon steriliserar alla dessa vidriga människor som inspirerar andra att svälta bort sig själv. FY, SKÄMS!

Asså, nä, jag kräks.



Nog om äckliga personer.
Det finns alldeles för många idioter, usch.

Hihi... Wtf den var typ lite lik Dillon Francis, HAHAH SÅ DUM. (No hate, gillar hans musik.)

Anyway.. Just nu sitter jag i min one-piece nyduschad och lyssnar på musik och chattar lite med folk. Ska nog snart börja gå och lägga mig. Fan vad jag längtar tills jag tar studenten >:( Då ska jag bara chilla i ett år efter att jag gjort det, och sen söka vidare.
Vafan, man har ju gått skola i typ 100 år känns det som. Så ett år utan den skulle nog inte skada.

Hejdå! 

Tjabbaaaaaaa.

Kom typ just hem från skolan. Har haft en jättebra dag! :D

Vi fick igen våra NO-prov idag. Jag ville inte ha tillbaka mitt eftersom att jag trodde jag skulle få F i allt. 
Men jag fick inte ett enda F, även fast jag missade en hel jävla fråga, och inte kunde så mycket på den sista. (Det var bara 4 frågor så alla frågor var mycket viktiga.)
Jag fick in fact ett fullt C i kemi, och några utspridda C:n på biologi och fysik.
Är jävligt nöjd faktiskt. Jag hade ju förväntat mig att hela papperet skulle vara täckt med ett stort rött F.
MEN JAG KLARADE MIG OCH FÅR EN ANDRA CHANS PÅ FRÅGA 1 eller 4. Alla fick nämligen välja en fråga dom ville göra "omprov" på. Så jag ska se vilken av dom jag ska välja. Men det blir förmodligen fråga 1.

Jag såg även någon ny idag, på skolan alltså. Jag vet inte vem han är men han var ganska g0llig, hahah.
I will find him and kill him. Skoja. Nämen jag blev nyfiken på vem han är. ;S 
DET ÄR JU ALDRIG FEL MED NYA MÄNNISKOR.

Anyhow.. Nu ska jag göra lite läxor. 

Uppdaterar förmodligen sen!

Wtf.

Hellooo, sitter just nu och kollar efter skor, kläder, osv.. Snubblade över massa otäcka kläddesplagg jag aldrig nånsin skulle kunna ta på mig:

Jag förstår inte hur någon skulle t.ex vilja köpa den där kavajen. Jag mår illa av att bara titta på den.
Och kläningen.. Dom borde fan sätta en sån där "epilepsivarning" lapp på den, som det är på vissa spel.
Uggs är också vidrigt. Hade ett par svarta då jag var yngre. Sen började jag hata dom för att.. Uggs fula? DUH. 
Smyckerna ska vi inte ens prata om. WTF.



... Oj..  Asså dom här skorna ser ut som en sån där tältpåse. Påsen som följer med då man köper ett tält alltså.


Jag hittade inte bara fula kläder osv.
Hittade några riktigt snygga skor. Enligt mig i alla fall. Hehe.

Guuult♥ Jag älskar gul. Det är min favoritfärg :OOOOO

*Dregel* Ååååååååååh så finaaaa.

Jag har inte gjort så mycket idag så... Skiter i att skriva om min dag. HEh.

Hejdååå!

SKOLA.

Kom nyss hem från skolan, det var en ganska lugn dag..
Först hade jag ju sovmorgon så jag började 09:40 >:))))) och då hade vi bild♥ Sen var det lunch, musik, teknik, svenska (vi pratade bara om prao, ha!) och sist SO.
Vi har om andra världskriget på SO:n och det är jävligt intressant så.. FUCK YEAH.


Höhö.. På rasten innan svenskan snackade jag med Willy, som berättade om sin "normala" kropp. 

Det började med att jag hörde fel på tekniken, vi hade suttit och delat sudd så vi sprang fram och tillbaka till varandras bänkar och skrek massa konstiga saker t.ex: "DU FÅR INTE TILLBAKA SUDDET FÖRRÄN PÅ SÖNDAG." "DET ÄR SÖNDAG NU" "NÄE, DET ÄR LÖRDAG." "DET ÄR INTE SKOLA PÅ LÖRDAGAR, DUDE." "DET ÄR DET INTE PÅ SÖ.." "SÖNDAGSSKOLA!!!!!!" "FAN."
sen fick han något i ögat och då skrek han: "AJ, JAG FICK ETT JÄVLA PILLER I ÖGAT" Han sa uppenbarligen fel eller något. HAHA. Då frågade jag:
"Har du ett p-piller i ögat?" "Jåå.. Så att jag inte ska bli fertil c:" "Haha, jaha.. c: så du brukar få man-goo i ögat? Och sen blir du gravid?" "Precis.. Och sen växer bäbisen här *pekar på tinningen*" "HAHAHA. TYP EN HJÄRNTUMÖR." "HAHAHAHA, JAAAAAA" Sen påstår jag: "Amen du måste ju ha blivit gravt misskapt om du föder barn ur örat osv" (Han hade sagt det, pft) "Neej.. Man får så om man äter frukt ur ett negerarsle då man är liten"
Och sen dyker Frida upp och hör "Frukt ur ett negerarsle" hon börjar skratta som en idiot och ba "Vafaaan pratar ni om?" Så då förklarade vi för henne sen spårade det ännu mer. 

Nu fick ni säkert en jävligt vriden syn på Willy, men det är luuugnt.. Han är asrolig. Och lite äcklig.. Och ganska pervers. c: Men han är charmig på sitt sätt. Ett ganska konstigt sätt men.. Never mind.


Såg den här på tumblr imorse. Avled typ.


HOW DO LEGS WORK???

Hahah, nämen dom hade typ varit hos veterinären och varit bedövade/nersövda typ. 

Har inget mer att skriva just nu.. Uppdaterar förmodligen senare!

JAG, IDAGGGGGGGG

Heeeeeeej.. Har sovmorgon;)))))) Mwhahaha.

Men har inte så mycket att säga. Ska bara lägga upp smink och vad jag har på mäjjj c:


Gjorde något lila idag, hihi.

Orkade inte ta en bättre bild så ni får leva med att mina boobs kom med också. HELL YEAH, TITSSSSSS!!!! Skoja. 

Höhö, mitt hår blev ganska vitt. 

NU SKA JAG SNART BÖRJA FARA MOT SKOLAN

HEJDAH.

HOE MAH GAH.

AJFPWJFOPAJOPW, LINDEX... DOM HAR... FÅTT IN..... STRUMPEBANDSHÅLLARE!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (Såg det nyss på deras hemsida)

Herregud jag måste ha pengar, NU. JAG MÅSTE KÖPA.

IHHIHIHIHIHIHI. (SCH.. DET ÄR INTE DIRTY MED STRUMPEBANDSHÅLLARE D:< ) 

Hittade den här bilden på min dash på tumblr:

Jag var bara tvungen att dela med mig av den. Sorry, om jag orsakade några "ögonskador". 

HIHIHI♥

MEN NU MÅSTE JAG VERKLIGEN SOVA.

GODNATTTTTTT♥

Mer hååår.

Hihi, nyss blekte jag och rakade bort lite hååår. c: yay.


Har inte gjort så mycket idag. Steg upp ganska tidigt tho, steg upp klockan 20 över 10 och satte mig framför tvn. Sen gjorde jag lunch åt mig själv och for till gymmet. Det blev ett oerhört kort pass. Tränade bara min mage eftersom att min vänsterarm är helt fuckad så jag kunde inte träna armarna :(((((( Jag hade kunnat träna högra men vafan.. Jag vill ju träna båda annars är jag ju olika stark.

SEN ÅT VI FUCKING TIKKA MASALA. YEAAAAAAAAAAH.
Efteråt gick vi förbi coop och köpte blekning åt miiiig♥
Och jag såg nyss klart en film.

(Nån flummig bild från torsdags typ. Hahah) 

Nu ska jag börja gå och lägga mig... För det är ju äckelskola imorn. Usch.

Visar mitt hår imornnnn c:

Godnatt!

En resa genom alla frisyrer och färger.

Som rubriken säger.. DET HÄR ÄR EN "RESA" GENOM ALLA FRISYRER OCH HÅRFÄRGER JAG HAFT. 


Här börjar det..

Här var jag typ 1 år känns det som. HAHA, nämen jag var kanske.. 9? 10? Jag tror det..
Det där är alltså min naturliga hårfärg. Eller.. Det känns som att min naturliga just nu är lite mörkare men.. DÅ JAG VAR 9/10 SÅ VAR DET DÄR MIN NATURLIGA FÄRG.

Seeen.. Ville jag ha brunt.


Hej, jag är en bäbis. Känns som att det där var 100 år sen.

Fortfarande liten och brunhårig.

Efter det så klippte jag mig och färgade det lila. Hittade tyvärr bara den här bilden :((

Det är en jättedålig bild, men jag hittade ingen då jag hade samma frisyr. (jag hade svart hår och den där frisyren också men.. Allt är bara borta ;__;)

Sen var jag hos frisören samma dag och klippte mig sådär ^ Man ser kanske inte så stor skillnad men frisyren jag hade ovan den här bilden var lite mer.. tapig.

Bakifrånnnnn. TA MIG BAKIFRÅÅÅÅN PLS. Skoja, wtf.

*Poff* Så färgades det svaaart

Hejjjjjjjjjjjj.

Det var faktiskt blåsvart, som syns lite tydligare i den här konstiga bilden. HÖHÖ.

Här blekte jag luggen för att jag skulle ha den...

ROSA!

Första försöket var den mer röd ^ ;_; 

Sen tröttnade jag på svart och min frisyr, så då for jag till min älskade frisör och blekte det. Det tog en hel jävla dag att få bort det svarta.

Hehe.. Det såg lite gult ut. Men vafan.. Det var ju kolsvart från början.

Sen hade jag randigt hår

Det var fint.. Men färgen försvann typ direkt. Buuuhuu..

När all blå och lila färg försvann ur mitt hår så bad jag min pappa att raka bort halva håret.

Det var inte nyrakat här men close enough.

Det här är inte för så länge sen. Ja, här hade jag lila underhår som ni ser.


ÄLSKADE den här lilafärgen. Fyfan så snygg den var. Ska nog ha lila fler gånger.

Haha, grööönt.. Det var också fiiint. Ser ut som derpina typ.


Oooch sen blekte jag det igeeen för att få bort det gröna som vart kvar efter typ 100 duschar.


Hade vitt hår typ. Jag har tyyyyyyyyp vitt hår just nu.

NUTID! Wow, mitt ansikte är ganska smalt. Haha,

BTW.. Om ni undrar varför jag var helt vit och utan ansikte på vissa bilder så var det för att jag jobbade för slenderman ibland.

BLOGGAR SENARE IDAG OCKSÅ! 

HEEEJDÅÅÅÅÅEÅAÅEÅEÅ.

Ajjjjjjjj.

Idag har jag typ bara chillat.. Imorse ramlade jag nämligen och typ slog ihjäl mig. HAHA.
Det gjorde jävligt ont. Svimmade nästan av smärtan, jag skojar inte. Jag landade på min arm, så har haft otäcka smärtor i den hela dagen. Men det känns lite bättre nu.
Den är inte bruten tack och lov. Fyfan om jag hade brutit den. Nfopajwof.

Jag har bara sprungit runt osminkad i min one-piece så har som inget att visa, förlååååt.

Men imorn.. Har jag tänkt göra ett ganska roligt inlägg. c: Jag ska visa alla frisyrer och roliga färger jag haft genom åren. Hihi.

Men nu ska jag se lite film och smälla i mig lite chips och dricka.

Cya!


Tuuumbluurrrr

Tjabbaaaaaaaaa. 
Såg just klart en film till. Är jääävligt trött förövrigt. 

Sitter på tumblr istället för att gå och lägga mig. Clever girl... Hahah, nämen vafan. Jag vill ju titta på snygga tumblrkillar och bakelser. 

Hähähä..


*Dregel*

Det känns bra att jag inte har sånt här hemma på veckorna. Jag hade inte kunnat behärska mig då. Haha.

Min dash är ganska cp just nu. Det är bakelser, mat, Dillon Francis, halvnakna brudar, tjejer med burka, killar som har varandras fötter i sin mun, djur, Skrillex, avklädda 14 åringar (tack för den jävla tumblr), smink m.m.
Börjar undra vad det är för slags människor jag följer. Och då syftar jag mest på dom nakna tjejerna som ba "LOOK AT MAH PUSSY."
Jag:


I DON'T WANT TO LOOK AT IT, OK? WTF. 
Förstår mig inte på dom som gör det. "HIHIIIHIH!!!!!!!111111111111111!!!!!! JAG LÄGGER UPP EN BILD PÅ TUMBLR DÄR JAG ÄR NAKEN, STÅR MED MIN IPHONE OCH PREPUBERTALA KROPP OCH BA YOLO# SWAG# . SEN BÖRJAR JAG FLÄNNA ARSLET AV MIG DÅ DEN SPRIDS TYP ÖVERALLT, HUR KUNDE DET HÄNDA???!???! HALLÅE??111!!!!11!" mokafopjwpjapojwp HIV.

HIV-bakterie♥

AJAAAAAAAA. Jag är smart nog att inte göra så i alla fall. *stolt*

MEN NU SKA JAG FORTSÄTTA SITTA OCH ÖDSLA TID PÅ TUMBLR. 

HEJDAHHDHDHAHHAHA.

BiooOOoo!

HEJ.

Jag kom just hem från bion :D jag och mamma spontanbokade såfort vi fick veta att jag inte skulle till pappa. Det vart nå strul. Men that's cool, fick gå på bio istället. c:
Fyi så såg vi Taken 2. Den var ganska bra faktiskt.



Öh, ja. Jag bytte byxor för dom jag hade tidigare är typ i storlek 500 så jag tappar dom. 
Dom där är i storlek 499 så liiiite skillnad är det, men dom är också för stora. MEN SKITSAMMA, DOM ÄR MYSIGARE.

Efter bion fick min mamma ett cp-ryck i handen och "popcornförpackningen" gick sönder på sidan. Ca 25% av popcornen for i bilen. HAHAHA!

Wtf r u doing, mom? Det var jävligt kul tho.

FAIL.

Ööh.. Tidigare idag praoade jag. Fick sluta klockan 1 för att det inte fanns något att göra;) Så satt typ och snackade med min morbror tills min mamma kom och hämtade mig. (orkade inte gå för att det var så kallt. Usch.)
Egentligen skulle jag ha farit till pappa men.. Vi bara glömmer den delen.
Hoe mah gah alltså. DRAMA QUEEN'S TIEP!!!!!!11111!!!

Innan bion spelade jag och mamma tv-spel. Våran katt var mycket intresserad:

Söt♥

Hon satt och tittade på i typ en kvart. Helt seriöst. Och hon följde allting med blicken, det såg ganska kul ut.

 

Hehe.

Usch, jag är jättemätt efter allt jag tryckt i mig på bion. Kommer typ träna arslet av mig imorn. Pft.

JAJA, NU SKA JAG SE ÄNNU MER FIIIILM.

HEJDAH!

Sorryyyy.

Orkade inte blogga igår, var jättetrött :S (kanske för att jag bara åt 3 bananer till lunch) pft.
Igår gjorde jag inget särskilt så det kanske inte gör så mycket? ;o

Ööh.. Idag ser jag ut såhäääär:





Herregud min arm. Det ser ut som att jag fettsugit den typ. Haha.

Gör ett inlägg om vad jag gjort idag senare! I promise.

Hejdåålållålålålå.

Chilliiiin' & barbiedieten.

 
Okaijj.. Min dag har varit jääävligt lugn. Har suttit och ritat och spelat mobilspel hela dagen på praoen typ. 
Fick även sluta tidigare för att det var så lite att göra. YAY!

Efter praoen spelade jag lite tv-spel och ritade. Var även och tränade för inte så länge sen. Höhö.
Ps: Mitt marsvin fes idag. Det var ganska roligt x'D moget, jag vet.

Fick höra om en såkallad "Barbiediet" idag. SKA NOG PROVA DEN! Den går ut på att bara äta RÅSA!!!3<33<<3445<4< ÄLSKAR TIEP RÅSA ASSÅE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoja. Barbiedieten är bland det dummaste jag hört i hela mitt 15 åriga liv. Som jag sa så går dieten ut på att bara äta rosa "mat" 

Hon som "kom på" denna idiotiska diet (Paulina Starborn) går själv på gelehallon, hallondrinkar och bantningspiller. Smart? .. Njaaa.
För att äta gelehallon till frukost det är ju såååååå nyttigt och hälsosamt, JAAAA! 
Hon skriver även i ett inlägg: 
"Ms. Barbie har precis vaknat och har träningsverk i hela kroppen, men det känns bra för då vet man att kroppen har jobbat så man blir stark och orkar mer nästa gång.. Wihooo go Barbie! Min frukost består av gelehallon (för att bygga upp mina rosa muskler igen), Vitamin Well antioxidant med persika och två tabletter som jag hade tänkt prova några veckor för att se om man känner sig piggare, gladare och mer koncentrerad, vi får väl se om det stämmer?" 



Texten som är "fet" var mycket intressant enligt mig. "Rosa muskler" ... ROSA MUSKLER??!?! Jag...... Alltså.. WOW. Jag har inga ord som ens kan beskriva vad jag tyckte om det där. Jag är mållös. 

Det verkar även som att hon måste ta extra vitaminer för att hålla sig pigg och vaken eftersom att hennes otroligt hälsosamma diet funkar så bra. Pfffffft.

"De tabletterna jag ska prova innehåller ginseng och olika fettsyror som tydligen ska vara bra för massa saker och för hjärnan, hihhi.. vi får väl se om jag blir smartare?"

Jag är ledsen.. Men jag tror tyvärr inte att det kan rädda din hjärna, beklagar.

Nog om hennes smarta diet c:

Have some of this sexy mama instead.


WORK IT.

Känner mig lite taskig som hånar honey boo-boo's morsa men vafan.. Hon ser så rolig ut ibland.

Jaaaja, ska börja göra mig klar för sängen c:

Oops.

Haha, skrev inte igår.. Men vafaaaan. Jag var så trött. SORRRRRYYYYYY.

Igår praoade jag i alla fall.. Slutade ganska tidigt också.  Gjorde hk läxa och tränade sen då jag kom hem. Jag gjorde något annat också men jag kommer fan inte ihåg vad. HAHA, senil. 

Joo.. Jag åt även 7 bananer igår. Banan är gott c: Jag, Bubben och Orphan delade även på en banan, haha. Och jag åt alla på förmiddagen så då jag skulle äta middag sen var jag inte ens hungrig typ. Pft.

"OM NOM NOM, BANAN"

Just nu sitter jag och chattar med Sagaaaaaa. Har inte gjort något annat hittills, haha.
Ska i alla fall laga mat sen, för mamma jobbar nämligennnnnnn!

Såhär såg jag ut idagggggg:




Baseballtröjaaaa♥

Skriver kanske mer ikväll.

Hejdå!

KILLARRRRRRRRRRRRRRR.

 
HEJ, JAG SKRIVER MED CAPS NU FÖR ATT DET KÄNDES BÄST SÅ. MEST FÖR ATT JAG INTE ORKAR BYTA TILLBAKA TILL SMÅ BOKSTÄVER MEN SKITSAMMA. SÅ DÅ FÅR NI LÄSA DET SOM OM ATT JAG SKRIKER! HAHA.

SITTER I ALLA FALL OCH CREEPAR PÅ MASSA SNYGGA KILLAR♥ 1, 2, 3, ÄCKEL!
NÄMEN.. INTE DIREKT CREEPA. SNARARE... FUNDERAR ÖVER VEM JAG SKA RAGGA PÅ. HAHAHA. OOOOO!

SAGA GAV MIG VÄRLDENS BÄSTA TIPS PÅTAL OM KILLAR:



I DIED.

HON SKICKADE ÄVEN DEN HÄR. DOG DÅ OCKSÅ. MEN JAG BLEV ÅTERUPPLIVAD.

"ILL BASS YO FACE SO HARD" HOE MAH GAH, BAD ASS.

SKRIVER OM MIN DAG SENARE! ORKADE INTE JUST NU. HAHA.


Hej, igen.

Gjorde en header på typ 20 min. Hihi.

Den är bara tillfällig! c: Tyckte att det såg så tråkigt ut innan.

MEN NU SKA JAG SOVA. GODNATT.

Skolkatalogen bör man klottra i.

Hihihihi. Var just med Alva. Vi satt och snackade i flera timmar typ. 

Nyss ritade vi i skolkatalogen.. Ååh. Vissa personer gjorde vi så fina. 
Kom dessutom på världens jävla trick till att göra så att halsen ser längre ut också. Gjorde det på några stycken. Alla blev förvandlade till giraffer typ♥ Pft.

Justeee.. Såhär såg jag ut idag!



Väldigt lik min förra sminkning.. MEEEN.. Hade faktiskt andra ögonskuggor i den här. >:( Använde fler guldfärgade ögonskuggor.

Ibland gillar inte jag mitt leende.. =- = vet inte varför.. Men ibland passar det bara inte.

Höhö. Helt svartklädd♥

Nu ska jag börja göra mig redo för min älskade säng. Godnatt. c:

Du borde gifta dig med andra "smarta" människor. Hihi♥

HELLO, IM FUCKING DEAD!

Har inte varit såhär jävla trött sen typ förra året då jag svälte i flera veckor. (Cp, jag vet. Men jag kunde inte göra något åt det.) UUUrgh. Har absolut ingen energi.
Jag somnade typ 2 igår och steg upp klockan 6. 
FJWAÅOFJAOP JAG ÄR HUNGRIG NU OCKSÅ.

Rubriken är by the way, inte riktad till nån särskild. Bara korkade människor jag avskyr lite. Deras existens får mig att må illa för övrigt♥

Det är ganska roligt hur mycket man kan störa sig på folk. Haha. Vissa jag inte ens känner kan gå mig på nerverna bara genom att öppna käften. Det är helt sjukt. Men det är oftast så att personen som pratar, då är mycket hjärndöd. Så jag får inte pms på folk utan anledning.

Just nu får jag psykbryt på ännu fler människor än tidigare! The more the merrier! HAHA.

Jag vill fara utomlands. ;_; 



ÅÅåh.. Thailand♥

Där vill jag vara just nu.

Idag har jag i alla fall praoat med min morbror.. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska typ gå och lägga mig klockan 8 idag. Hahaha. 
Nämen seriöst jag somnar nästan såfort jag lägger mig ner eller sitter bekvämt..
Mitt liv är säkert förkortat med typ 50 år pga min otroligt goda sömnrutin. 

Just nu sitter jag och diskuterar puckon med min kompis. Det är väldigt roligt faktiskt. 
Hon berättar om en tjej som varit en fitta mot henne och snackat skit och sen helt plötsligt ångrat sig.. MEEEN.. Hon beter sig fortfarande som ett pucko, och hon är en pussy som inte vågar be om ursäkt face to face heller. 

Jag tror att hon har åkt för mycket karusell och tappat alla hjärnceller c: 
Usch, den där blir jag jätteåksjuk av ;(

Men ska käka nu.

Lägger upp outfit och smink senare!

FÖRBANNAT.

Kom just på att jag har prao imorn. Trodde det var mitt i lovet eller något sånt. FUCK!

Ja.. Det var ju sugit. Fast min praoplats är jävligt chill. Sitter typ och dricker varmchoklad och snackar med min morbror hela dagarna. HAHA.

Och jag äter dessutom på en skola där det går en assnygg kille jag kan dregla över.

HEHEHEHEH.

Det blir nog att gå och lägga sig och drömmar våta drömmar om han nu då;) Oh snap. Haha.

Godnatt! c:

Hello!

Heeeeej mina heta läsare;) skoja.

JAG ÄR GLAD! Jag är oftast glad nu för tiden men ändå. :D 

Kom just hem efter att jag varit ute och gått en stund. Älskar att vara ute och gå. Jag brukar oftast filosofera om olika saker. Och det är så lugnt och skönt.. Bara jag och min musik.

Det känns lite som att jag inte har så mycket att prata om.. Håller det mesta för mig själv och mina kompisar. För jag vill inte riktigt att alla ska ta del av mitt privatliv. Sorry.

Aja, idag har jag varit och tränat med min mamma på hennes jobb. Gick inte så bra enligt mig. Jag var väldigt trött. Men jag blev svettig osv, så det visade ju ändå att jag tränat ganska bra. Haha.

Sen dess har jag bara suttit framför tvn och spelat tv-spel.

Just nu sitter jag och funderar faktiskt, hehe. Jag funderar lite över allt möjligt, mest livet tho. Undrar lite över framtiden. Det är ganska mycket faktiskt.. T.ex: Vad jag kommer bli, hur min familj kommer se ut då jag är vuxen, om jag fortfarande har mina kompisar eller om jag får andra kompisar osv, osv.

Jag känner mig faktiskt lite "elak" just nu också, vet inte varför.. Men jag känner mig lömsk. Som om att jag planerat något hemskt. Men det har jag inte.. Tror jag i alla fall. Hahaha. 

ÅÅÅÅÅÅÅH JAG VILL HA MITT 360 NUUUUUU. GAHHHHHH. 

HAR INGET MER ATT SKRIVA OCH JAG HAR INGA BILDER FÖR JAG HAR DAMPAT RUNT I MJUKISKLÄDER HELA DAGEN TYP.

HEJDÅ.

Han är faktiskt ganska fin.






wtf






AMAGAD.

MINA SKOR KOM IDAG. FAJFWOPJOPJAP DOM ÄR SKITSNYGGA.

 
I fucking love them.


Förutom att springa runt i mina skor idag så har jag varit med Saga, tränat och sett film. Var även ute och gick där ett tag.. 
Och jag orkade faktiskt sminka mig osv idag. Hahaha. Piggnade till efter frukosten och jag hade inget bättre för mig så.. SMINK!











Hejdah!

Slö

Idag kommer jag typ inte orka göra nånting.
Är jättetrött!!! Inte så konstigt eftersom att jag var uppe till typ 4.

Men guuud.. Det värsta jag vet hände just mig. När man ska ta tops och fixa i öronen sen blir man döv för att man petade för långt in. UUUUUUUGH.

Sådär ser jag ut just nu typ. Är otroligt vacker.


Det där var alltså dagens outfit och smink. Hahah, skoja.
Men jag kommer förmodligen bara springa runt i one-piece idag osminkad så.. Herp derp.

Bloggar mer ikväll då jag har mer att säga.

Cya

Kan inte sova.

Jag har inget att göra och jag är inte trött.. Kuukisssss.

Sitter och lyssnar sönder Unleash the fucking dada just nu medans jag tråkar på massa trådar på flashback och dreglar över kläder på odium,shock, osv.

Önskar att jag fick vara extremt rik för typ en dag.. Skulle köpa upp alla affärer nästan. 

jfpaojfwopafopa













guuud så snygga korsetter osv. 

Blaaah.. Hittade ett par strumpebandshållare i lack på den där sidan.. HEHEHHEH. Ska ba hitta nån snygging att ragga upp så jag får visa mina underkläder för nån.. ;))))););;);;);););) Skoja. 

Har hittills inte riiiktigt brytt mig om killar.. Om man inte räknar med att gå och smygkåta på några killar, eheheh. Nämen, har inte något "target" typ. Har spenderat mer tid med mina bro's! HELL YEAH. 
Fast iofs.. Har ju inte stått och försökt lära mig flörta ordentligt utan anledning. Men.. JAG ÄR FÖR LAT JUST NU. 
Har inte lagt ner någon tid alls på att försöka få honom alls. HAHAHA. Men vafan.. Det är ganska skönt att bara behöva bry sig om sig själv. 
Det där säger ganska många tjejer men vafan JAG MENAR DET. JAG SITTER INTE OCH FUNDERAR ÖVER VAD MITT EX GÖR OM DAGARNA? HOE MAH GAH. JAG HAR BÄTTRE SAKER FÖR MIG. 
Viiiisst det är trevligt att kunna ligga och hångla med nån osv men det är fan roligare att bara sitta och skrika, klä ut sig, göra film, osv med sin kompis! Eller baka klockan 4 på morgonen :))))

Mitt huvud ryms typ i dom där bh-kuporna. HOE MAH GAH.



Lättroad123. 

Börjar typ bli liiiite trött nu.. Yay! Så det blir nog att gå och lägga sig inom kort. Annars gör jag väl ett till meningslöst och spontant inlägg.

Bästa kvällen evar.

Hellooooooo!
Kom hem från Frida för några minuter sen.. Har haft askul.

Vi har sett film och pratat. Vi "gjorde" även en "musikvideo" åt skrillex's Kill everybody. HAHA.
Vi såg the shining men mitt i filmen började allt lagga och då ba "DUBSTEP DANCE!" sen bad Edward Saga att slå på Kill everybody sen satt vi och garvade. Höhö.

Vi såg typ.. 3 filmer. Eller, vi pratade mestadels men.. WHATEVER.
Jag drack typ 10 liter dricka också. Hahah, får träna ihjäl mig själv "imorn"



Edward var också mycket snygg idag. HAHAHA. Edwarlina♥ 

 




Jag dör typ.

Det är roligt att ha kompisar som ställer upp på sjuka saker. HAHA.

Jag var även på stan tidigare "idag" med mamma också .. (Det blir egentligen igår men fuck that.)
 
Jag skulle bara få sockar men det slutade med lite mer saker. Min mamma älskar typ att köpa grejer åt mig så.. YAY.

Fick det häär:


En svart långärmad. Inget märkvärdigt.

SOCKAR!! WOOHOOO!

EN FUCKING ONEPIECE. MITT NYA FAVORITPLAGG. GUD SÅ SKÖN DEN ÄR. AFHPWIJFPAOJ

Det var allt jag fick, letade efter strumpebandshållare men hittade inga.. Buhu. OCH JA, JAG VET ATT STRUMPEBANDSHÅLLARE ÄR KINKY MEN SSSSCHH...

Åååh.. Vill ha den här. Den är så fin.. "Hej jag älskar underkläder."

"Pimpade" mitt marsvin idag också.. Hehe.

Sötast♥

Har inget mer att skriva nu.. Bloggar senare idag.

Nfwapjfopwajp. Evasunderkläder<3

Haha, älskar sidan "Evasunderkläder" .. Dom har fina underkläder;))))))))) och även vanliga kläder! wiii.

Ska lätt beställa saker därifrån då och då. Men det var ganska dyrt...

Här är vad jag hittadeeee:


Linnet♥



Jaaa, jag vet att min smak på kläder är.. Porrig. Men whatever.

jopawopfaop typ cool.



Alltså den här tröjan.. Ska beställa den såfort jag har råd.

Sådär ser den ut bakifrån. JAG ÄLSKAR DEN. JAG SKA GIFTA MIG MED DEN.

NU SKA JAG GÅ OCH SOVA C: GODNATT

ASSÅE DU E SÅ DUM TIEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASSÅE JAH HATTAR DEJJ, FYFFAEN DU KANN TA DIN MAMMA OCH FARA ÅT HELLVETTE TIEP<3<3<3;*;*;**


skämt åsido. 

Barab obabo gråter när han ser såna där dumma.. Inlägg? Åsikter? Vad det nu föreställer.



Härmade nån white trash tjej som spenderade ett helt inlägg på att visa när hon tog bort en person (en kompis till mig) från facebook. WOW! INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR SÅ ATT PAPPERET BRINNER. 
Herregud. Man kan inte ha mycket att göra då man spenderar så mycket energi åt folk man inte ens är vän med.

Och det värsta är nästan då dom bara skriver i rubriken typ "JAG TRODE DU VA MIN VEN TIEP<3" "BITCSH;;*;*;*" "DU SUG" "ASSÅ SLUTA KAXA TIEP?" "JAG HAER SARS TACK VARE DEJJ GUMMAN<3<3"
SNÄLLA SLUTA JAG FÅR EN HJÄRNBLÖDNING. (Och dom stavar typ sådär dåligt också. Vi ska inte tala om dom engelska citaten heller. USCH)

HAHA.

Jag är duktig!

Hej, stora och småbarn c:

Idag har jag varit en duktig flicka!
Övertygade min mamma att vi skulle fara och träna på hennes jobb där dom har löpband och sånt såå.. Jag sprang 1 mil på löpbandet nonstop utan att få ett astma-anfall (jag hade inte tagit min medicin heller så.. DAMN), SARS, ebola, mjälthugg osv. FPAOJFPWJAOPF, BRA KONDIS123. Meen.. När jag gick av löpbandet svimmade jag nästan tho, men när jag drack lite vart det bra igen. Var typ alldeles blodröd i ansiktet och svettig. SÅ SER MAN UT DÅ MAN TRÄNAT ORDENTLIGT! Haha.
Jag flåsade inte så mycket heller. Hade nog klarat längre om jag druckit vatten medans osv.
Gud vad jag babblar om träning. NOG OM DET!

Mina skor kom inte idag, BUUUHUU. Hade velat visa upp dom. *Sadface* 
Aja.. Då borde dom faaan komma imorn. Annars blir jag arggggggggggggggggg!!!!!! 

Påtal om imorn.. IMORN SKA JAG HA SKITKUL. THATS RIGHT BITCHES! Jag ska till Frida och spendera kvällen där med Edward, Saga och förhoppningsvis Josefine! Och självklart Frida.. För, ja. Hon bor ju där. 

pft.

Hur som helst.. Vi ska också klä ut oss. *yay* Jag och Edward ska klä ut oss till varann. Alltså att jag är Edward och Edward är Jag. Jag kommer förmodligen ta kort så då får ni seeeee! 
Längtar typ ihjäl mig.


Just nu sitter jag och spelar wii med mamma, haha. Har gjort det hela dagen förutom då jag var och tränade såklart. BA NEJ JAG TOG MED WII'ET. HOE MAH GAH. 

Haha, har btw bytt kläder igen sååå. SÅHÄR SER JAG UT NU! 

Hehe. På mammas jobb ja0;*;*;*;*;*;*<3<3<3<45<56<7658<78 puss;*;*;*;*

Ew. Nämen jag trooor inte att jag har så mycket mer att säga nu.. 

HERE'S MAH CAT:

skoja.

Haha, häääär:


"släpp ut mig pls."

Hejdaaah! 

Smink&outfit

Tjena!
Gör ett snabbinlägg nu så jag lägger bara upp dagens outfit och smink. Uppdaterar senare.



Min mun är ganska rolig ibland alltså... Aja, blev fin ändå. HERP DERP! :D

Inte så bra ljus men.. DEAL WITH IT!

Cya!